Pasieniečiai Kūčių vakarą išgelbėjo nuo tilto nušokti norėjusį jaunuolį

Kudirkos Naumiesčio užkardos pasieniečiai vėlyvą Kūčių vakarą išgelbėjo iš gyvenimo pasitraukti bandžiusį jauną vyrą. Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai jį sugriebė jau pasiruošusį nuo tilto šokti į Šešupę.

Pagėgių rinktinės pasieniečiai išgelbėjo jauną vyrą.<br>VSAT nuotr.
Pagėgių rinktinės pasieniečiai išgelbėjo jauną vyrą.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2016, 1:24 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:45 PM

Šeštadienį apie 22 valandą 20 minučių sieną su Rusija saugančios VSAT Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio užkardos pareigūnai iš Marijampolės policijos gavo pranešimą, kad Šakių rajono Kudirkos Naumiesčio miestelyje nuo tilto per Šešupę ketina šokti žmogus. Įtarta, kad tokiam žingsniui Kūčių vakarą jis galėjo ryžtis dėl konflikto su artimaisiais.

Kudirkos Naumiesčio pasieniečiai tuoj po pranešimo gavimo tarnybiniu visureigiu prilėkė prie tilto. Vyras jau buvo perlipęs per turėklus ir ketino šokti į upę. Šis tiltas yra kelyje Kudirkos Naumiestis – Šakiai, už kelių šimtų metrų nuo sienos su Rusija. Nuo tilto atbrailų iki vandens – apie dešimtį metrų.

Kartu atskubėjo ir 24-erių Šakių rajono gyventojui artimas žmogus. Jis pradėjo atkalbinėti vyrą nuo tokio žingsnio ir atkreipė jo dėmesį, bet šis savo ketinimų neatsisakė.

Tuo metu prie nusisukusio ir į upę norėjusio šokti jaunuolio iš kitos pusės prisėlino pasienietis. Jis staigiai iš nugaros griebė vyrą ir panaudojęs fizinę jėgą bei jį suspaudęs pervertė per turėklus atgal ant tilto.

Netrukus į įvykio vietą atvyko ugniagesių narai, bet jų pagalbos nebereikėjo. Jaunuolį nuo pražūtingo žingsnio sulaikę pasieniečiai vėliau jį perdavė policijos pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.