Kaune per lietų pasipylė avarijos, susidūrė du troleibusai, senamiestyje – spūstys

Antradienio pavakare, baigiantis darbo dienai, Kaune padaugėjo avarijų. Didžiausi jų kaltininkai – vairuotojų neatidumas ir slidi kelio danga. Mieste nuo pat ryto su nedidelėmis pertraukomis pliaupia lietus.

Kaune antradienio popietę padaugėjo avarijų. Senamiestyje susidūrė du troleibusai.<br>„Facebook“ („Kur stovi policija Kaune“) nuotr.
Kaune antradienio popietę padaugėjo avarijų. Senamiestyje susidūrė du troleibusai.<br>„Facebook“ („Kur stovi policija Kaune“) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2016, 4:47 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:34 PM

Apie 16 valandą Kauno senamiestyje, Birštono ir Nemuno gatvių sankryžoje, susidūrė 15-ojo ir 2-ojo maršruto troleibusai. Siauroje Nemuno gatvelėje kurį laiką gerokai sutriko eismas, susidarė transporto spūstys.

Pirminiais duomenimis, abu troleibusai vyko ta pačia kryptimi – iš Nemuno gatvės ruošėsi sukti į Birštono gatvę. Tačiau jų kelionė nutrūko.

Kas kaltas dėl avarijos, aiškinasi policija. Troleibusų susidūrimo metu žmonės nenukentėjo. Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai buvo blaivūs.

Maždaug tuo pat metu Taikos prospekte, priešais bendrovės „Teo“ būstinę, susidūrė du lengvieji automobiliai.

Šiek tiek anksčiau ties Taikos ir Savanorių prospekto sankryža viena į kitą rėžėsi net keturios mašinos, buvo susidariusi nemaža spūstis.

Laimei, per šias avarijas taip pat pavyko išvengti aukų.

Vieno eismo įvykio metu nukentėjo pėsčiasis. Liudininkų teigimu, jį automobilis partrenkė pėsčiųjų perėjoje.

Kelios minutės po 17 val. Kauno policija ir greitosios pagalbos pajėgos gavo pranešimą, kad Panemunėje, Vaidoto gatvėje, partrenktas žmogus.

„Kaip tik iš kito įvykio grįžo Kauno rajono greitosios pagalbos medikai. Jie jau apžiūri partrenktą žmogų. Jis būtinai bus vežamas į ligoninę“, – portalui lrytas.lt sakė Kauno greitosios pagalbos budėtoja.

Ji dar negalėjo pasakyti, kokios būklės yra nukentėjusysis.

Eismo įvykis sutrikdė ir taip dėl vakaro spūsčių sulėtėjusi eismą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.