Vilniuje siautėjo girtas BMW vairuotojas: apdaužytos 6 mašinos, kliuvo stulpams

Vilniuje trečiadienio vakarą siautėjo girtas BMW vairuotojas. Jis sulaikytas tik po to, kai apdaužė šešis automobilius ir kelis elektros stulpus. Vilniaus policijos budėtojai trečiadienio vakarą atsisakė teikti informaciją apie šį įvykį.

Verkių gatvėje įvyko avarija.<br>D.Umbraso nuotr.
Verkių gatvėje įvyko avarija.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius, Andrius Vaitkevičius

Dec 28, 2016, 9:54 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:23 PM

Trečiadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ pasirodė į avariją Verkių g. patekusių žmonių šeimos narės žinutė, kurioje ji prašė pagalbos.

„Mano tėvai pakliuvo į avariją ką tik.  Turi įtarimą, kad gali nusiplauti tas vairuotojas, nes labai jau prabangus BMW“, – rašė mergina.

Portalui lrytas.lt Vilniaus policijos budėtojai atsisakė teikti bet kokią informaciją apie šį įvykį. Tuo tarpu Lietuvos kelių policijos tarnybos Administracinės veiklos ir eismo priežiūros skyriaus vyresnioji specialistė Marija Kazanovič teigė, kad sužeistų nėra.

„Nebent neblaivus vairuotojas“, – sakė ji.

Ar vairuotojas iš tiesų neblaivus, trečiadienio vakarą policija taip pat nenorėjo patvirtinti. Tačiau jau ketvirtadienio rytą staiga paaiškėjo, kad BMW vairuotojas buvo ne tik girtas, bet ir apdaužė šešis automobilius. 

Istorija prasidėjo apie 20 val. 33 min. Ozo g. 25, greta prekybos centro „Akropolis“. Automobilio BMW X5 vairuotojas A.T. (gim. 1981 m.), būdamas neblaivus (vėliau jam nustatytas 2,38 promilės girtumas), važiuodamas atbuline eiga kliudė ir apgadino pravažiuojantį automobilį „Mercedes-Benz“.

Po avarijos BMW nuvažiavo. Tačiau važiuodamas toliau atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį „Mazda“ ir jį taip pat apgadino.

Vėl pasišalinęs iš eismo įvykio vietos, važiuodamas toliau Verkių g., jis apgadino kelio ženklus ir susidūrė su priešpriešiais atvažiuojančiu automobiliu „Chrysler“, o važiuodamas toliau kliudė stovintį automobilį „Volkswagen“, kuris nuo smūgio atsitrenkė į stovintį automobilį „Chevrolet“.

Iš viso per incidentą apgadintos šešios transporto priemonės ir kelio ženklai.

BMW vairuotojas A.T. sulaikytas, jam surašyta krūva protokolų.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.