Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 10 žmonių sužalota

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, sausio 30 d., šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, vieno įvykio metu žuvo 54 metų dviračio vairuotojas. Įvykiuose buvo sužeista 10 žmonių, tarp kurių – 3 nepilnamečiai pėstieji.

Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 10 žmonių sužalota.<br>Įvykio liudininkės Kristinos J. nuotr.
Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 10 žmonių sužalota.<br>Įvykio liudininkės Kristinos J. nuotr.
Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 10 žmonių sužalota.<br>Įvykio liudininkės Kristinos J. nuotr.
Praėjusios paros avarijose žuvo žmogus, dar 10 žmonių sužalota.<br>Įvykio liudininkės Kristinos J. nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-01-31 08:16, atnaujinta 2017-04-11 03:20

Per parą policija užregistravo 40 techninių eismo įvykių, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, 3 tokiuose įvykiuose dalyvavo neblaivūs vairuotojai.

Pareigūnai pradėjo 6 ikiteisminius tyrimus dėl galimų vairuotojų nusikalstamų veikų – vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, kai girtumas buvo didesnis, nei 1,5 prom.

Apie 17 val. 35 min. Jonavos r., magistraliniame kelyje A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis, ties Šveicarijos kaimu, automobilis „Opel Zafira“, vairuojamas 60 metų vyro, važiuodamas Kauno kryptimi, partrenkė ir mirtinai sužalojo dviračiu važiavusį 54 metų vyrą, kuris buvo apsirengęs tamsiais drabužiais, dėvėjo šviesą atspindinčią liemenę.

Kelio ruožas, kuriame tamsiuoju paros metu įvyko mirtinas įvykis, buvo neapšviestas, eismo sąlygos buvo geros.

Apie 6 val. 30 min. Kaune, A. Juozapavičiaus pr. mažas autobusas „Mercedes Benz Sprinter Altas“, vairuojamas 39 metų vairuotojo, parbloškė ir sužalojo iš dešinės pusės, nereguliuojama pėsčiųjų perėja kelią kirtusią 64 metų pėsčiąją, kuri dėl daugybinių sužalojimų buvo paguldyta į Kauno klinikų neurochirurginės reanimacijos skyrių.

Apie 9 val. 30 min. Radviliškio r., Linkaičių kaime, 46 metyų moteris, vairuodama automobilį „Volvo V50“, važiuodama atbuline eiga, neįsitikino, kad tai daryti saugu ir išvažiuodama iš kiemo į kelią partrenkė taku ėjusią 59 metų pėsčiąją.

Nukentėjusioji dėl kojos lūžių buvo pristatyta į ligoninę.

Apie 9 val. 44 min., Plungės r., Vieštovėnų kaime, kelyje Plungė–Vėžaičiai, 71 metų vyro vairuojamas automobilis „Toyota Corolla“, lenkdamas krovininį automobilį „Iveco“ su puspriekabe, vairuojamą 30-mečio vairuotojo, susidūrė su priešpriešine eismo juosta atvažiuojančiu automobiliu „Toyota Auris“, vairuojamu 66 metų vyro.

Susidūrimo metu automobilis „Toyota Corolla“, taip pat kliudė sunkvežimį, kurį lenkė.

Šio eismo įvykio metu sužaloti automobilio „Toyota Auris“ vairuotojas ir kartu važiavusi 66 metų keleivė, taip pat sužeistas įvykį sukėlęs „Toyota Corolla“ vairuotojas, ir kartu važiavusi 75 metų keleivė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.