Avarija Vilniuje: įvykis vienas, dalyvių pasakojimai – skirtingi

Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi aplinkybes avarijos, kai automobilis kliudė pėsčiąjį. Avarijos dalyvių pasakojimai apie įvykio aplinkybes skiriasi.

Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi aplinkybes avarijos, kuomet automobilis kliudė pėsčiąjį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi aplinkybes avarijos, kuomet automobilis kliudė pėsčiąjį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2017, 11:29 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 5:21 AM

Visų pirma pirmadienį apie 11 val. 54 min. į Vilniaus policiją paskambino pėsčiasis. Jis sakė, kad Gėlių g. buvo partrenktas pravažiuojančio mėlyno automobilio. Vyras tvirtino, kad jis per gatvę ėjo degant žaliam šviesoforo signalui.

Greitosios pagalbos medikų pagalbos vyriškis atsisakė, bet tvirtino norintis, jog atvažiuotų policija ir pabendrautų su automobilio vairuotoju.

Po poros minučių, apie 11 val. 56 min., į policiją paskambino automobilio „Honda Jazz“ vairuotojas. Jis pranešė, kad Gėlių g. ir Sodų g. sankirtoje ant jo automobilio variklio dangčio užgriuvo girtas praeivis.

Automobilio vairuotojas sakė, kad pėsčiasis greitosios pagalbos medikų atsisakė, tačiau įvykio vietoje reikia pareigūnų, galinčių padėti išspręsti kilusį nesusipratimą.

Aiškintis įvykio aplinkybių į nurodytą sankryžą nuvažiavo policijos patruliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.