Nelaimė autostradoje prie Raseinių: mikroautobusas suvažinėjo moterį

Staiga žengusi į kelią Raseinių rajone moteris, praneša Policijos departamentas. Pasak policijos, moteris buvo nematoma – ji neturėjo atšvaitų.

Staiga žengusi į kelią Raseinių rajone žuvo kol kas nenustatytos tapatybės moteris.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Staiga žengusi į kelią Raseinių rajone žuvo kol kas nenustatytos tapatybės moteris.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2017, 6:39 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 2:50 PM

Kaip rašoma Policijos departamento pranešime, šeštadienį apie 19 val. 15 min. Raseinių r., ties Viduklės miesteliu, autostradoje Klaipėda-Kaunas-Vilnius, mikroautobusas, vairuojamas blaivios vairuotojos, partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga į važiuojamąją kelio dalį išėjusią moterį.

Žuvusios moters tapatybė kurį laiką buvo nežinoma. Vėliau nustatyta, kad tai 1933 m. gimusi vietos gyventoja. Policija praneša, kad atšvaitų ar kitų šviesą atspindinčių elementų ji neturėjo.

Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.