Dingusios senolės paieška: pėdsakai nutrūko keistoje vietoje

Balandžio 19-ąją Kaune dingusios 86 metų Marijonos Onos Balandienės pėdsakai nutrūko Pramonės prospekte įsikūrusiame prekybos miestelyje „Urmas“. Senolės artimieji tikino nenutuokiantys, kodėl ji atsidūrė šioje vietoje.

 M.O. Balandienės nerandama nuo balandžio 19-osios.<br> Kauno policijos nuotr.
 M.O. Balandienės nerandama nuo balandžio 19-osios.<br> Kauno policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-10 11:35

Policijos pareigūnai ir savanoriai jau kelis kartus tyrinėjo dideles teritorijas netoli kelio Vilnius-Kaunas, Taikos ir V.Krėvės prospektų prieigas, tačiau rezultatai nenudžiugino. Šiuo metu aktyvios paieškos nevyksta, mat tikimybė surasti kaunietę gyvą – labai menka. 

„Gyventojai labai aktyviai dalijosi informacija, pastebėjimais ir spėlionėmis, tačiau svarbiausio tikslo nepavyko pasiekti“, – kalbėjo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė. 

 M.O.Balandienė iš namų P.Kalpoko gatvėje išėjo apie 8 valandą ryte. Maždaug 8 valandą 46 minutės nuo Kauno pilies stotelės senolė pajudėjo 10 numeriu paženklintu troleibusu.

„Ji važiavo pas Pramonės prospekte dirbančią odontologę, norėjo pasikonsultuoti dėl gydymo“, – naujienų portalui lrytas.lt pasakojo senolės marti Danutė Balandienė.

Kaunietė buvo apsirengusi balta skrybėle, apsiavusi baltus batus, apsirengusi smėlio-rusvos spalvos striukę, tamsias žalsvas kelnes, turėjo lazdelę ir tamsios spalvos rankinę. M.O.Balandienės kelionės pradžia nekelia abejonių – ją užfiksavo vaizdo kameros.

Troleibuso vairuotojas pasakojo, kad moteris važiavo iki galinės stotelės V.Krėvės prospekte. 
Tuomet močiutė pasuko link Dainavos parko ir apie jos likimą artimieji daugiau nieko nežino. Per Velykas ir dingimo išvakarėse M.O.Balandienė bendravo su artimaisiais, niekuo nesiskundė, niekas nekėlė įtarimų. 

 Pasak pareigūnų, vėliau kaunietė nuėjo į Garažų gatvę, įsėdo į 20 numeriu pažymėtą autobusą ir atvažiavusi iki Pramonės prospekte esančio prekybos miestelio „Urmas“ įėjo į jo teritoriją.

Ties šia riba sekliams teko sustoti, mat paaiškėjo, kad policijos pareigūnus dominusios dienos vaizdo kamerų įrašai neišlikę. Beveik nekyla abejonių, kad senolė paliko „Urmo“ teritoriją, tačiau kol kas nežinoma, kur ji toliau patraukė. 

D.Balandienė tikino nieko nežinanti apie anytos planus apsilankyti prekybos miestelyje „Urmas“ – senolė dingimo išvakarėse apie apie tai neužsiminė. 

Jokių kitų svarbių žinių apie kaunietės likimą artimieji pastaruoju metu taip pat neišgirdo. 

Asmenis, mačiusius ar žinančius M.O.Balandienės buvimo vietą, bei galinčius suteikti vertingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 303 068, (8 37) 303 355, (8 37) 303 450 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Galima skambinti ir M.O.Balandienės artimiesiems (8 601) 07181.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.