Pasieniečiai iš Šiaulių vežė vaikus į ekskursiją, bet Neringoje pateko į avariją

Vienas vaikas penktadienį prieš pietus buvo nuvežtas į Klaipėdos ligoninę apžiūrai po to, kai pasieniečio nesuvaldytas automobilis Neringoje dėl sprogusios padangos nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į kelmą.

 Po pasieniečių avarijos Neringoje į ligoninę nuvežtas vaikas.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Po pasieniečių avarijos Neringoje į ligoninę nuvežtas vaikas.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

2017-05-12 18:05, atnaujinta 2017-05-13 00:20

Kad toks incidentas įvyko apie 11 val., lrytas.lt patvirtino Valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovas Rokas Pukinskas. 

„Tarnybiniu pasieniečių automobilių „Mitsubishi Pajero“ į ekskursiją Kopgalyje važiavo trys vaikai iš jaunojo pasieniečio būrelio, jų vadovė, automobilį vairavo mūsų pareigūnas. Visi - šiauliečiai. Pareigūnas yra iš Šiaulių užkardos. 

Jaunojo pasieniečio būreliais rūpinasi visos rinktinės. Ši išvyka buvo legali, dokumentuota pagal galiojančią tvarką“, - sakė R.Pukinskas.

Pirminiais duomenimis, pakeliui į Kopgalį sprogo automobilio padangą. Visureigis nuriedėjo nuo kelio ir atsitrenkė į kelmą.

Automobiliui svyrant ant šono, gale sėdėję vaikai sukrito vienas ant kito, vienas vaikas ranka į koją smarkiai trenkė greta buvusiam bičiuliui. Dėl patirtos kojos traumos vaikas iš karto buvo išvežtas į ligoninę Klaipėdoje, čia atlikti būtini tyrimai, padarytos rentgeno nuotraukos. 

Paaiškėjo, kad rimtų sužalojimų vaikas nepatyrė, jis paleistas gydytis į namus.

„Vaiko tėvai iš karto buvo informuoti. Mūsų automobilis apgadintas - apgadintas ratas ir bamperis. Įvykis registruotas policijoje, avarija įforminta, kaip to reikalauja įstatymai“, - lrytas.lt pasakojo R.Pukinskas.

Pirminiais duomenimis, automobilį vairavęs pasienietis (gim. 1974 m.) buvo blaivus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.