Ieškomas mįslingomis aplinkybėmis dingęs fizikos studentas

Susirūpinę žmonės aktyviai dalinasi informacija apie dingusį jaunuolį Giedrių Juškevičių. Jo dingimo aplinkybės kelia nerimą, prašoma kuo aktyviau dalintis informacija apie G.Juškevičių. 

 Giedrius Juškevičius.
 Giedrius Juškevičius.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2017, 12:01 AM, atnaujinta May 16, 2017, 8:09 AM

Kaip socialiniame tinkle paskelbė Deividas Undžys, jaunas vaikinas mokėsi Vilniaus universitete, Fizikos fakultete. Praėjusią savaitę jis parašė prašymą būtų išbrauktas iš studentų sąrašų. 

„Paskutinį kartą jį matė dekanate trečiadienį (2017-05-10), kai parašė prašymą išbraukti iš universiteto. Tada ir telefonas buvo atjungtas Omnitelyje (Pasikeitęs pavadinimas į „Telia“ – red. past.) ir ištrintas feisbukas. Mokėsi Vilniuje, Vilniaus universitete fizikos fakultete, gimtasis miestas Mažeikiai.

Gali būti ir be akinių. Jei kas nors pastebėjote jį ar turite kokios informacijos prašau pranešti policijai. Turi tatuiruotę ant rankos iki alkūnės. Prašau pasidalinkite šiuo postu“, – rašo D.Undžys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.