Automobilis partrenkė moterį ir vaiką, Vilniaus policijai tai neatrodo verta dėmesio

Vilniuje trečiadienio pavakare automobilis partrenkė moterį su vaiku. Nukentėjusioms pėsčiosioms prireikė medikų pagalbos, dėl avarijos susiformavo didžiulė spūstis, tačiau sostinės policijai, matyt, tai pasirodė neverta dėmesio.

 Automobilis partrenkė moterį ir vaiką, Vilniaus policijai tai neatrodo verta dėmesio.<br> Facebook/Reidas Vilniuje nuotr.
 Automobilis partrenkė moterį ir vaiką, Vilniaus policijai tai neatrodo verta dėmesio.<br> Facebook/Reidas Vilniuje nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2017, 9:30 AM, atnaujinta May 25, 2017, 9:46 AM

Incidentas įvyko dar trečiadienio pavakare, bet Vilniaus policija apie jį žiniasklaidai, o tuo pačiu per ją ir visuomenei, nesivargino pranešti. Šio įvykio nėra ir ketvirtadienio rytą žiniaskalaidai pateiktose sostinės įvykių suvestinėse.

Apie avariją visų pirma pranešė socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai. 

„Nežinia, kas daros, pora policijos ekipažų ir greitoji. Kamštis susidarė Oslo g. link ligoninės“, - parašė grupės „Reidas Vilniuje“ vartotojai.

Tik Lietuvos kelių policijos tarnyba ketvirtadienio rytą sausai informavo. kas nutiko. Pasak pranešimo, apie 17 val. 58 min. Vilniuje, Šiltnamių g., 49 metų vyras, vairuodamas automobilį „Volvo XC60“,  nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė dvi pėsčiąsias, 45 metų moterį ir kartu buvusią 2 metukų mergaitę.  

Dėl sužalojimų sužeistosios kreipėsi į ligoninę.

Daugiau jokių įvykio detalių policija nepateikia.

Vilniaus apskrities VPK nesugeba ar nenori apie tokius įvykius laiku informuoti žiniasklaidos, o tuo pačiu per ją - ir visuomenės. Todėl reikia jūsų pagalbos. Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.