Iš namų Šiauliuose pabėgusią ir dingusią moterį mieste rado draugė

Antradienio rytą Iš namų Šiauliuose pabėgusią ir dingusią 29 metų moterį V. M. mieste rado draugė. Artimieji bijojo, kad nebūtų įvykusi nelaimė, nes dingusioji buvo labai išsekusi, prastai jautėsi. Apie dingimą informuota buvo ir Šiaulių policija.

 Iš namų Šiauliuose pabėgusią  ir dingusią moterį mieste rado draugė.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Iš namų Šiauliuose pabėgusią  ir dingusią moterį mieste rado draugė.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2017, 2:59 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 4:45 PM

Dingusiosios mama pasakojo, kad dukra su vyru augina dviejų metų sūnų, pastaruoju metu jautėsi labai išsekusi, nervinga.

„Kai šeštadienį atvažiavome jos aplankyti išsigandome, nes ji buvo tarsi nesava, tarsi jos mintys plaukiotų kitame pasaulyje“, - pasakojo dukros ieškanti mama.

V. M.  mama teigė, jog tiek ji, tiek dukters vyras įkalbinėjo ją pasitikrinti sveikatą, nueiti pas gydytojus, tačiau ji vengė šios temos

„Šį rytą, apie 9 val. 30 min., kol vyras prižiūrėjo sūnų, ji palikusi visus daiktus namie, išlėkė pro duris nieko nepasakiusi. Jos ieško visi artimieji ir draugai. Kiek įmanoma patys apieškojome Šiaulius, tačiau neradome. Labai bijome, kad nebūtų įvykusi baisi tragedija“, - sakė nerimaujanti dingusiosios mama.

Moters ieškantys artimieji socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo informacija, jog ji iš namų išėjo antradienį ryte, vilkėjo melsvais džinsais ir balta palaidine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.