Panevėžio rajone sunkvežimis rėžėsi į du lengvuosius automobilius

Panevėžio rajone susidūrė krovininis ir du lengvieji automobiliai. Nukentėjo lengvųjų automobilių keleiviai.

 Panevėžio rajone sunkvežimis rėžėsi į du lengvuosius automobilius.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
 Panevėžio rajone sunkvežimis rėžėsi į du lengvuosius automobilius.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2017, 10:57 AM, atnaujinta Jul 2, 2017, 11:07 AM

Kaip praneša Panevėžio apskrities policija, nelaimė įvyko šeštadienį, apie 11 val. 53 min., Panevėžio rajone, A-17 kelyje 17,800 kilometre. 

Šioje vietoje susidūrė trys transporto priemonės: krovininis automobilis „Volvo“ su puspriekabe, kurį vairavo blaivus vyras (gim. 1978 m.), automobilis „VW Transporter“, kurį vairavo blaivus vyras (gim. 1962 m.), ir automobilis  „Audi A6“, kurį vairavo taip pat blaivus vyras (gim. 1987 m.). 

Pirminiais duomenimis nustatyta, kad automobilis „Audi A6“ važiuodamas A-17 keliu nuo Panevėžio miesto link Rygos sustojo prie sankryžos, paskui jį važiavęs automobilis „VW Transporter“ taip pat sustojo, o krovininis automobilis „Volvo“ su puspriekabe nesustojęs atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį „VW Transporter“, kuris po smūgio atsitrenkė į automobilį „Audi A6“. 

Eismo įvykio metu nukentėjo „VW Transporter“ keleivis (gim. 1996 m.), kuriam VšĮ Respublikinėje Panevėžio ligoninėje nustatytas kaklo raiščių patempimas ir kairio kelio sumušimas. Jis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Taip pat nukentėjo ir automobilio „Audi A6“ keleivė (gim. 1994 m.), kuriai VšĮ Respublikinėje Panevėžio ligoninėje nustatytas kaklo raiščių patempimas. Ji išleista gydytis ambulatoriškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.