Beteisis motociklininkas rėžėsi į kelininkų sunkvežimį: du vaikinai ligoninėje

Panevėžio rajone beteisis motociklo vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė transporto priemonės ir rėžėsi į kelininkų sunkvežimį, įjungtais švyturėliais. Nukentėjo motociklo vairuotojas ir keleivis.

Beteisis motociklininkas rėžėsi į kelininkų sunkvežimį: du vaikinai ligoninėje. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Beteisis motociklininkas rėžėsi į kelininkų sunkvežimį: du vaikinai ligoninėje. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2017, 9:37 AM, atnaujinta Aug 3, 2017, 9:42 AM

Kaip praneša Panevėžio apskrities policija, incidentas įvyko trečiadienį, apie 13 val. 24 min., Panevėžio rajone, Miežiškių seniūnijoje, Limeikių kaime.

Vaikinas (gim. 1998 m.) vairavo motociklą „KTM“ , kuris neįregistruotas nustatyta tvarka, be valstybinio numerio, be apžiūros bei nedraustas privalomu civilinės atsakomybės draudimu.

Vairuotojas neturėdamas teisės vairuoti motociklo, kartu su keleiviu (gim. 1988 m.), nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė motociklo, ir atsitrenkė į skersai važiuojamosios kelio dalies stovėjusį, su įjungtais oranžinės spalvos švyturėliais, specialios paskirties automobilį „MAN TGS“, kuris atliko kelio tvarkymo darbus. 

Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas ir keleivis, kurie dėl daugybinių kūno sužalojimų gydomi VŠĮ Respublikinėje Panevėžio ligoninėje Intensyvios terapijos skyriuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.