Nepavyko išgelbėti skendusio vyro: gaivino vietos gyventojai, ugniagesiai bei medikai

Viešvėnų kaime esančiame tvenkinyje nuskendo vyras. Vyrą ištraukė ir gaivino vietos gyventojai,ugniagesiai bei medikai, tačiau išgelbėti jo gyvybės nepavyko.

 Nepavyko išgelbėti skendusio vyro: gaivino vietos gyventojai, ugniagesiai bei medikai.<br> M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
 Nepavyko išgelbėti skendusio vyro: gaivino vietos gyventojai, ugniagesiai bei medikai.<br> M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-07 06:18, atnaujinta 2017-08-07 11:32

Kaip praneša Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, nelaimė įvyko naktį iš sekmadienio į pirmadienį, apie 00 val. 04 min., Telšių rajone, Viešvėnų seniūnijoje, Viešvėnų kaime esančiame tvenkinyje.

Pranešta apie tai, kad šiame tvenkinyje skęsta žmogus. Į įvykio vietą buvo išsiųstos Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Telšių greitosios medicinos pagalbos stočiai bei Telšių apskrities vyriausiam  policijos komisariatui.

Apie 00 val. 13 min. gautas papildomas pranešimas, kad žmogų ištraukė ir gaivina vietos gyventojai. 

Atvykus, iš vandens ištrauktą vyrą gaivino 3 gyventojai. Apie 00 val. 20 min. gaivinimą pradėjo atvykę ugniagesiai, o po 6 minučių gaivinimą perėmė atvykę medikai. 

Vyro gyvybės išsaugoti nepavyko, apie 00 val. 58 min. konstatuota 47 metų vyro mirtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.