Autostradoje tarsi iš siaubo filmo: sprogusi ir atsikabinusi vilkiko padanga skriejo į „Toyota“

Kelyje Klaipėda – Kaunas, netoli kaimo turizmo sodybos „Karpynė“, sprogo važiavusio vilkiko padanga, kuri skriejo į šalia važiavusį automobilį. Bandęs išvengti smūgio vairuotojas pasuko kairiau ir automobilis rėžėsi į atitvarus, jis stipriai sumaitotas.  Įvykus eismo įvykiui susidarė automobilių spūstis.

 Autostradoje tarsi iš siaubo filmo: sprogusi ir atsikabinusi vilkiko padanga skriejo į „Toyota“.<br> Įvykio liudininko Ramyro nuotr.
 Autostradoje tarsi iš siaubo filmo: sprogusi ir atsikabinusi vilkiko padanga skriejo į „Toyota“.<br> Įvykio liudininko Ramyro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-09 15:44, atnaujinta 2017-08-09 17:00

Kaip lrytas.lt pranešė skaitytojas Ramyras, trečiadienį, apie 15 val. 30 min.,važiuojant iš Klaipėdos į Kauną, 135 kilometre, įvyko avarija

„Įvykio nemačiau, bet iš žymių sprendžiu, kad lengvasis automobilis papuolė į aklą zoną. Nukentėjusių nėra, bet lengvasis automobilis sumaitotas nebepataisomai“, – sako įvykio liudininkas Ramyras.

„Po avarijos vos pravažiuojama, jau dabar automobilių spūstis nusidriekusi mažiausiai kilometrą ir vis didėja“, – pasakojo skaitytojas.

Apie 16 val. 20 min. Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Artūras Šliavas pranešė, jog automobiliai nesusidūrė, eismo įvykis įvyko dėl kitokių priežasčių.

„Kaip pasakojo pats vilkiko vairuotojas, jis pajuto, jog sprogo padanga ir transporto priemonė pasidarė nestabili. Sprogusi padanga atšoko ir skriejo į lengvajį automobilį „Toyota Avensis“, kuris lenkė vilkiką“, – pasakojo A. Šliavas.

Pasak pareigūnų, lengvasis automobilis, kuriuo vyko vairuotojas (gim. 1972 m.) su žmona, smarkiai apgadintas. 

„Vairuotojas po to, kai į jo automobilį skriejo padanga, pasuko vairą kairiau ir rėžėsi į atitvarus“, – teigė Šiaulių policijos atstovas.

Nukentėjusių žmonių nėra, tačiau susidarė didelė automobilių spūstis. Eismą reguliuoja policijos pareigūnai, tačiau pravažiuoti itin sudėtinga, kadangi abu automobiliai sustojo viduryje kelio, ant skiriamosios juostos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.