Vilniaus prekybos centre sąmyšį sukėlė šaldytuvo gaisras

Sekmadienį, apie vidurdienį užsidegus šaldytuvui, kilo sumaištis sostinės prekybos centre. 

 Vilniuje, prekybos centre "Maxima" suliepsnojus šaldytuvui, į nelaimės vietą išvyko ugniagesių pajėgos.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Vilniuje, prekybos centre "Maxima" suliepsnojus šaldytuvui, į nelaimės vietą išvyko ugniagesių pajėgos.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2017, 12:50 PM, atnaujinta Aug 13, 2017, 2:46 PM

Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Architektų g. 152, prekybos centre “Maxima” užsidegė šaldytuvas.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam  policijos komisariatui).

Gaisrininkai paprašė žmonių išeiti iš prekybos centro, patalpoje buvo gausu dūmų. 

Apie 12 val. 5o min. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus atstovau naujienų portaluii lrytas.lt pranešė, jog gaisras greitai buvo užgesintas, ugnis po patalpą neišplito, niekas iš žmonių nenukentėjo. 

Suliepsnojo pagalbinėje patalpoje stovėjęs šaldytuvas, kitą buitinę techniką pavyko apsaugoti.

Gaisras greičiausiai kilo dėl šaldytuvo gedimo. 

Jaunius Špakauskas, „Maxima LT“ Korporacinių reikalų departamento direktorius:

"Sekmadienį, 12:20 val. Vilniaus Architektų g. įsikūrusios „Maximos“ parduotuvės techninėse patalpose dėl elektros laidų gedimo užsidegė šaldytuvas. Suveikus priešgaisrinei signalizacijai, kaip tokiais atvejais ir numato procedūros, imantis atsargumo priemonių parduotuvės pirkėjai ir darbuotojai evakuoti. Iškviesta gaisro židinį netrukus užgesinusi Valstybinė priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba. Dėkojame ugniagesiams gelbėtojams už profesionalų darbą ir džiaugiamės, kad incidento metu žmonės nenukentėjo.
 
Apžiūrėjus parduotuvę ir įsitikinus, kad pavojaus nėra, nepraėjus nė valandai parduotuvė ir toliau tęsia darbą. Atsiprašome pirkėjų už patirtus nepatogumus.".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.