Antradienio avarijose nukentėjo 10 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja: antradienį šalies keliuose įvyko 9 eismo įvykiai, kuriuose, pirminiais duomenimis, buvo sužeista 10 žmonių, tarp sužeistųjų – 3 nepilnamečiai. 

 Antradienio avarijose nukentėjo 10 žmonių.<br> Įvykio liudininko Tomo nuotr.
 Antradienio avarijose nukentėjo 10 žmonių.<br> Įvykio liudininko Tomo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2017, 9:40 AM, atnaujinta Aug 23, 2017, 9:46 AM

 

Dėl vairuotojų transporto priemonių vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, kai nustatytas daugiau nei 1,5 promilės girtumas, per parą pareigūnai pradėjo 6 ikiteisminius tyrimus. 

 

Policijoje užregistruoti 37 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo. 

 

Kai kurių eismo įvykių aprašymai:

 

Apie 18 val. 13 min., Vilniuje, Tūkstantmečio gatvės ir Savanorių prospekto sankryžoje, susidūrė automobilis „BMW 330“, vairuojamas 23 m. vyro, ir automobilis „Opel Meriva“, vairuojamas 43 m. moters. 

 

Eismo įvykio metu nukentėjo „Opel Meriva“ automobilyje važiavęs nepilnametis keleivis, kuriam Vaikų ligoninėje nustatyta galvos žaizda. Vairuotoja buvo pristatyta į ligoninės akušerijos skyrių.

 

Tą patį vakarą, apie 20 val., Trakų rajone, Lentvaryje, Klevų alėjoje, 32 m. vyras, neturėdamas teisės vairuoti, vairavo automobilį „VW Phaeton“ ir susidūrė su automobiliu „Opel“, kurį vairavo 30 m. vyras. 

 

Pastarasis eismo įvykio metu buvo sužeistas ir pristatytas į ligoninę. „VW Phaeton“ vairuotojui nustatytas sunkus, 2,81 prom. girtumas.

 

19 val. 25 min. Šiauliuose, Tilžės gatvėje, neblaivus 43 m. vyras, vairuodamas automobilį „Kia Sorento“, jo nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į kelio atitvarus, susidūrė su 54 m. vyro vairuojamu automobiliu „Hyunday i30“ ir nevaldomas atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą. 

 

Eismo įvykio metu buvo sužeistas „Kia Sorento“ vairuotojas, vyras dėl stuburo lūžimo ir daugybinių sužalojimų pristatytas į ligoninę, jam nustatytas sunkus, 2,52 prom. girtumas.

 

Apie 21 val. 07 min. Vilniuje, Grigiškėse, Vilniaus gatvėje, nenustatytas asmuo, vairuodamas dviratį partrenkė 6 m. pėsčiąją ir iš įvykio vietos pasišalino. Sužeista mergytė dėl galvos traumos paguldyta į ligoninę.

 

Lietuvos kelių policijos tarnyba kreipiasi į eisme dalyvaujančius dviračių vairuotojus – pabrėžiame, kad pėsčiųjų perėjomis dviračiais važiuoti yra draudžiama. 

 

Važiuodamas kelkraščiu, pėsčiųjų ir dviračių taku, šaligatviu, dviračio vairuotojas privalo duoti kelią pėstiesiems, jiems netrukdyti ar kelti pavojaus, o pro pat pėsčiąjį leidžiama važiuoti greičiu, kuris yra artimas pėsčiojo judėjimo greičiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.