Antradienio avarijose žuvo 1 žmogus: ypač nesėkminga diena dviratininkams

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja: antradienį šalies keliuose, pirminiais duomenimis, eismo įvykiuose žuvo vienas žmogus: 60 m. dviračio vairuotoja. 

 Antradienio avarijose žuvo 1 žmogus: ypač nesėkminga diena dviratininkams.<br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
 Antradienio avarijose žuvo 1 žmogus: ypač nesėkminga diena dviratininkams.<br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-30 10:08, atnaujinta 2017-08-30 10:12

Per parą įvyko 10 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 10 žmonių. Vieno eismo įvyko metu buvo sužeistas nepilnametis pėsčiasis. 

Pareigūnai nustatė 15 neblaivių vairuotojų, kurie vairavo apsvaigus nuo alkoholio, kai nustatytas daugiau nei 1,5 promilės girtumas. 

Per parą keliuose įvyko 39 eismo įvykiai, kurių metu žmonės sužeisti nebuvo. 

Eismo įvykių aprašymai:

Apie 18 val. Vilniaus rajone, kelio Vilnius - Švenčionys 26-ame kilometre, automobilis „Volvo S60“, vairuojamas 24 merginos, partrenkė ir mirtinai sužalojo į kelio važiuojamąją dalį iš šalutinio kelio išvažiavusią 60 m. dviratininkę.

Tą pačią dieną, apie 10 val. 23 min., Vilniaus rajone, magistraliniame kelyje Vilnius – Panevėžys, 25 m. vyras, vairuodamas automobilį „Fiat Ducato“, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiuojantį automobilį „Ford Galaxy“, kurį vairavo 43 m. moteris. 

Eismo įvykio metu nukentėjo pastarojo automobilio vairuotoja, ji gydoma ambulatoriškai.

15 val. 49 min., Vilniuje, Gedimino prospekte, 19-metis jaunuolis, vairuodamas automobilį BMW, pėsčiųjų perėjoje partrenkė ir sužalojo 38 m. moterį, kuri dėl kojos traumos buvo pristatyta į ligoninę. 

Apie 18 val. 05 min. Klaipėdoje, Danės gatvėje, 39 m. dviratininkas, važiuodamas dviračio taku užvažiavo ant dviračio taką kirtusio 5 metų berniuko ir jį partrenkė. Sužalotas vaikas buvo pristatytas į ligoninę.

Apie 19 val. Panevėžyje, Kultūros ir poilsio parke, šalia Nemuno gatvės, 49 m. dviratininkas, važiuodamas dviračių taku, užvažiavo ant elektrinio riedžio, palikto ant dviračių tako, nukrito ir susižalojo. 

Mergina su riedžiu iš įvykio vietos pasišalino. Dviratininkui ligoninėje nustatyti daugybiniai sumušimai ir nubrozdinimai, nuo rimtesnių sužalojimų vyrą išgelbėjo dviratininko apsauginis šalmas. 

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia dėmesį, kad visų kategorijų eismo dalyviai – vairuotojai, dviratininkai, pėstieji ir visi kiti, turėtų gerbti ir saugoti vieni kitus kelyje ir kartu kurti saugią eismo aplinką. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.