Trečiadienio avarijose žuvo žmogus, dar 11 buvo sužalota

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad praėjusią parą šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 12 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės. Vieno eismo įvykio metu žuvo žmogus, 46 m. dviračio vairuotojas. 

 Trečiadienio avarijose žuvo žmogus, dar 11 buvo sužalota.<br> T.Bauro nuotr.
 Trečiadienio avarijose žuvo žmogus, dar 11 buvo sužalota.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2017, 9:30 AM, atnaujinta Oct 5, 2017, 9:33 AM

Sužeista 11 eismo dalyvių, tarp jų – 2 nepilnamečiai, abu vaikai buvo partrenkti pėsčiųjų perėjose. Įvykiuose nukentėjo 6 pėstieji (visi – pėsčiųjų perėjose), 3 vairuotojai, 1 keleivis ir 1 dviračio vairuotojas.  

Per parą policijoje buvo užregistruoti 46 techniniai eismo įvykiai, 5 tokiuose įvykiuose dalyvavo neblaivūs vairuotojai. 

Pareigūnai per parą nustatė 15 neblaivių vairuotojų, 12 iš jų buvo nustatytas didesnis, nei 1,5 prom. girtumas. 

Keletas eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės:

Apie 9 val. 20 min. Kėdainių rajone, kelio Akademija – Šlapaberžė – Berželė 6-ame kilometre, dviratį vairuodamas 46 m. vyras, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu ,,Ford Transit“, vairuojamu 23 m. vyro. Eismo įvykio metu dviratininkas žuvo. 

Apie 15 val. 17 min., Vilniuje, Laisvės prospekto ir Teodoro Narbuto gatvės reguliuojamoje sankryžoje 29 m. vyras, vairuodamas automobilį „Citroen“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesilaikė saugaus atstumo, nesugebėjo automobilio sustabdyti ir atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį „BMW“, kurį vairavo 26 m. vyras. 

Eismo įvykio metu nukentėjo 26 m. automobilio „BMW“ keleivė. 

17 val. 18 min., Vilniuje, J. Jasinskio gatvėje, nenustatytas automobilis užvažiavo 13 m. pėsčiajam ant kojos. Sužeistas berniukas buvo pristatytas į ligoninę.

Trečiadienio vakarą, apie 18 val. 11 min., Kaune, R. Kalantos gatvėje, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje automobilis „Audi A4“, kliudė ir sužalojo į pėsčiųjų perėją įžengusi 29 m. pėsčiąjį, kuris dėl kojos sumušimo pristatytas į ligoninę.

Apie 21 val. 52 min. Vilniuje, Mindaugo gatvėje, šviesoforu reguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, 28 m. vyras, vairuodamas automobilį „VW Up“, partrenkė esant draudžiamam šviesoforo signalui per pėsčiųjų perėją bėgusią 20-metę pėsčiąją. Sužeistoji pėsčioji buvo pristatyta į ligoninę. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.