Šiukšliavežis Vilniuje nulupo balkoną, apgadinta parduotuvė ir du automobiliai

Savo galimybių neįvertinęs šiukšliavežio vairuotojas ankstų antradienio rytą Vilniuje užkliudė ir nulupo balkoną. Per incidentą buvo apgadinti ir du automobiliai, nukentėjo pirmame aukšte esanti parduotuvė.

 Šiukšliavežis Vilniuje nulupo balkoną, apgadinti ir du automobiliai.<br> Įvykio liudininko Gedimino nuotr.
 Šiukšliavežis Vilniuje nulupo balkoną, apgadinti ir du automobiliai.<br> Įvykio liudininko Gedimino nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2017, 12:37 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 12:47 PM

Apie incidentą Šv. Stepono g. redakciją informavo įvyko liudininkas Gediminas.

Pirminiais policijos duomenimis, pranešimas apie įvykį gautas apie 7 val. 16 min. Pats šiukšliavežio vairuotojas pranešė, kad siauroje gatvėje kliudė du automobilius, bei užkabinęs nurovė balkoną.

Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Paaiškėjo, kad šiukšliavežis priklauso bendrovei „Ecoservice“. Bendrovės logistikos vadovas Audrius Puplesis po incidento išplatino pranešimą: „Šįryt Šv. Stepono gatvėje mūsų bendrovės sunkvežimis, kurio vairuotojas mėgino apvažiuoti neleistinoje vietoje pastatytus automobilius, kliudė pastato balkoną. Vairuotojas neįvertino, kad balkonas yra žemiau nei 4 metrai nuo gatvės lygio.

Apie įvykį policijai pranešė pats vairuotojas, užpildytos trys deklaracijos – dėl sugadinto balkono, apačioje esančios parduotuvės ir vieno automobilio.

Šv. Stepono gatvė yra viena sudėtingiausių didelių gabaritų technikai manevruoti Vilniuje, čia dažnai tenka kviesti policiją dėl pravažiavimą blokuojančių automobilių, tačiau šiandieninis atvejis yra išskirtinis. Tokiose situacijose paprastai gelbėja vairuotojų meistriškumas, tačiau šiuokart jo nepakako.

Atsiprašome gyventojų už sukeltus nepatogumus, padarysime viską, kad draudimo formalumai būtų sutvarkyti kuo greičiau.

Deja, Vilniaus senamiestis bei daugiabučių kiemai yra ir liks didelis iššūkis atliekų surinkėjams, todėl labai prašome atsižvelgti į tai statant automobilius gatvėse ir kiemuose.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.