Dalia Teišerskytė išgyvena netektį – mirė jos sesuo

Buvusi ilgametė Seimo narė, poetė ir žurnalistė, o nuo šių metų pavasario ir Lietuvos radijo ir televizijos komisijos narė Dalia Teišerskytė išgyvena netektį - mirė jos sesuo. Užuojautą išreiškė artimieji ir kolegos.

Dalia Teišerskytė neteko sesers.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Dalia Teišerskytė neteko sesers.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2017, 10:20 AM, atnaujinta Dec 19, 2017, 10:30 AM

D.Teišerskytė 16 metų dirbo Seime, buvo perrinkta keturias kadencijas iš eilės. Nepatekusi į Seimą ji planavo atsidėti knygų rašymui, tačiau ilgai be darbo nebuvo - šių metų kovą Liberalų frakcija ją pasiūlė į Lietuvos radijo ir televizijos komisiją. Ji išrinkta šios komisijos nare ketverių metų kadencijai.

D.Teišerskytė aiškino nesigailinti dėl Seime praleistų šešiolikos metų, nes jie esą neprabėgo tuščiai ir kažin ar kitur būtų pavykę nuveikti daugiau: „Galbūt būčiau parašiusi vieną kitą kvailą romaną, ir tiek. Nesu tokia talentinga.“

Politikos senbuvė aiškino nujautusi, kad jai gali užsiverti Seimo durys, ir tam rengėsi. Į pensiją išėjusi moteris planavo atsidėti rašymui: „Tvarkysiu rankraščius. Apie grįžimą į politiką negalvoju. Nebent įvyktų stebuklas ir kas nors nubrauktų dešimt metų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.