Petardos vyrams nutraukė pirštus, sužalojo akis

Naujųjų sutikimas ir šiemet skaudžiai kirto per pirštus. Kaune ir Kauno rajone leisdami petardas rankas susižalojo ir po kelis pirštus neteko vyras ir jaunuolis, pranešė Policijos departamentas.

Nukentėjęs vyras ir jaunuolis buvo išvežti į ligoninę. <br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Nukentėjęs vyras ir jaunuolis buvo išvežti į ligoninę. <br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2018, 9:16 AM, atnaujinta Jan 3, 2018, 9:50 AM

Naujųjų išvakarėse, 23 val. 30 min. Kaune, Apaščios gatvėje, namo kieme, sprogdindamas petardas susižalojo jaunuolis, gimęs 1994 metais, kuris dėl dešinės plaštakos pirmojo ir trečio pirštų amputacijos bei daugybinių plėštinių žaizdų delne paguldytas į ligoninę. 

Tą patį vakarą, apie 20 val. Kauno rajone, Romainių kaime, namo kieme,  sprogdindamas petardas susižalojo vyras, gimęs 1987 metais. Jis neteko kairės rankos rodomojo piršto bei dešinės rankos rodomojo piršto ir nykščio. Dėl sužeidimų buvo paguldytas į ligoninę. 

Pirmąją metų dieną 17 val. 51 min. greitosios medikai iš Vilniaus rajono, Didžiasalio kaimo, į Vilniaus ligoninę dėl dešinės plaštakos dviejų pirštų ir kairės plaštakos dviejų pirštų dalinės amputacijos pristatė vyrą, gimusį 1988 metais, kuris paaiškino, kad susižalojo sprogus petardai. Vyras gydomas ligoninėje.

Netrukus po Naujųjų sutikimo, apie 2 val. 40 min. greitosios brigados iš Skuodo į ligoninę buvo atvežtas 2001 metais gimęs vaikinas, gyvenantis Klaipėdoje, kuris medikams paaiškino, jog apie 1 val. Skuodo rajone, įmetus petardą į plastikinį butelį ir jai sprogus sužalota akis. Nustatyta diagnozė - akies junginės sužalojimas, ragenos nubrozdinimas bei nėra duomenų apie svetimkūnį. Vaikinas paguldytas į chirurgijos skyrių.

Vienas mažametis Kauno rajone nukentėjo nuo ugnies. Pirmąją metų dieną, apie 15 val. Kauno rajone, Ežerėlyje, miške, mažamečiui, gimusiam 2004 metais, pilant nenustatytą skystį į laužą, netrukus kilo ugnies kamuolys ir mažamečiui ėmė degti kelnės.

Nukentėjusysis dėl abiejų kojų nudegimų paguldytas į ligoninę. Aplinkybės aiškinamos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?