Trečiadienį avarijose nukentėjo 7 žmonės

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, trečiadienį, šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 7 žmonės – du pėstieji ir 5 vairuotojai. 

 Trečiadienį avarijose nukentėjo 7 žmonės.<br> Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
 Trečiadienį avarijose nukentėjo 7 žmonės.<br> Lietuvos kelių policijos tarnybos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2018, 10:28 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 10:41 AM

Neblaivūs vairuotojai sukėlė 3 eismo įvykius, sužeisti du žmonės. 

Per parą policijoje užregistruoti 34 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės nenukentėjo. Pareigūnai nustatė 5 neblaivius vairuotojus, 111 pėsčiųjų ir dviratininkų Kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Ryte, apie 09 val. 09 min., Kretingos rajone, krašto kelyje Kartena – Kūlupėnai – Salantai, 32 metų vyras, būdamas labai pavargęs vairavo automobilį „Toyota Avensis“, dėl nuovargio užmigo ir kelio vingyje nesuvaldė automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Sužeistas vairuotojas gydomas ligoninėje.

Popietę, apie 14 val. 23 min., Kaune, A. Stulginskio gatvėje, 47 metų moteris vairavo automobilį „Opel Zafira“, būdama visiškai neblaivi, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į gyvenamojo namo mūrinę tvorą. 

Vairuotojai nustatytas sunkus, 3,19 promilės girtumas.

Pavakarę, apie 17 val., Kaune, R. Kalantos gatvėje, automobilį „Škoda Octavia“ vairavusi 26 metų mergina, sukdama į kairę nepraleido tiesiai važiavusio automobilio „Ford Fusion“ su kuriuo susidūrė. 

Eismo įvykio metu buvo sužeista 45 metų moteris, vairavusį automobilį „Ford Fusion“.

Vakare, 18 val. 24 min., Jonavos rajone, magistraliniame kelyje Kaunas – Zarasai – Daugpilis, neblaivus 31 metų vyras vairavo taksi automobilį „Mitsubishi Grandis“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, neįvertino atstumo ir atsitrenkė į priekyje važiavusį automobilį „VW Passat“. 

Nuo smūgio nevaldomas automobilis „Mitsubishi Grandis“ įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą kur susidūrė su automobiliu „Suzuki Grand Vitara“ ir nuvažiavo į pakelės griovį. 

Įvykį sukėlusiam vairuotojui nustatytas 1,27 promilės girtumas, jis buvo sužeistas ir yra gydomas ambulatoriškai.

Taip pat vakare, apie 19 val. 20 min., Radviliškyje, magistraliniame kelyje Panevėžys – Šiauliai, Vytauto Landsbergio ir Žemkalnio gatvių sankryžoje, 63 metų vyras, vairavęs automobilį „Ford Focus“, neapšviestame kelio ruože, esant blogam matomumui ir rūkui, partrenkė neleistinoje vietoje per kelią ėjusį, šviesą atspindinčią liemenę dėvėjusį 27 metų vyrą. 

Dėl blauzdos lūžimo pėsčiasis gydomas ligoninėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.