Kazlų Rūdą sukrėtė šeimos tragedija

Kazlų Rūdos miestelį sukrėtė kraupi nelaimė. Sekmadienį rastas 19-metės merginos kūnas, o pirmadienį buvo rasta negyva ir jos 46 metų motina. Moters širdis neatlaikė dukters netekties.

Netektis<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Netektis<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 16, 2018, 5:59 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 11:18 PM

Pirmadienį vakare pro miestelio turgavietę Čiurlionio gatvėje važiuojantys žmonės pastebėjo mirusios merginos kūną ir apie įvykį pranešė policijai.

Pirmadienį mergina dar nebuvo pašarvota, jos kūnas tebebuvo teismo medicinos tarnyboje.

Keli Kazlų Rūdos gyventojai antradienį iš ryto matė dukros netekusią moterį vaikštančią prie turgavietės, kurioje užgeso jos vaiko gyvybė.

Apie pietus miestelį apskriejo dar viena tragiška žinia. Šalia Lietuvos partizanų gatvės esančiame miškelyje buvo rasta ir negyva merginos motina.

Ją pažinoję Kazlų Rūdos gyventojai teigė, jog moteris gyveno tvarkingai, dirbo pardavėja. Jos sūnus dirba užsienyje.

2016 metais Lietuvoje nusižudė 823 žmonės, kas reiškia, kad iš 100 tūkst. gyventojų nusižudo 28,7 asmenų. Nepaisant to, kad šis skaičius Lietuvoje yra mažiausias laikotarpiu 2012-2016 m., tai vis dar leidžia Lietuvai pagal savižudybių skaičių pirmauti Europoje, taip pat patekti į pirmąjį penketuką pasaulyje.

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) nurodo, kad kiekviena savižudybė paveikia maždaug dar bent šešis žmones. Kasmet Lietuvoje savižudybė viena ar kita forma paveikia per 4930 žmonių.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.