Panevėžio rajone pratęsta trečiadienį dingusio berniuko paieška

Panevėžio rajone sekmadienį tęsiama iš namų kiemo dingusio dvejų metų neturinčio berniuko paieška.

 Panevėžio rajone vis dar tęsiama trečiadienį dingusio berniuko paieška.<br> JP.lt redakcijos nuotr.
 Panevėžio rajone vis dar tęsiama trečiadienį dingusio berniuko paieška.<br> JP.lt redakcijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2018, 10:40 AM, atnaujinta Feb 4, 2018, 12:47 PM

„Paieška nėra nutraukta, šiandien bus tęsiami aktyvūs paieškos veiksmai, dirbs mūsų pareigūnai, narai, kinologai su šunimis ir prisidedantys gyventojai savanoriai“, – BNS sekmadienį sakė Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Rasa Galkauskienė.

Socialiniame tinkle „Facebook“ policija taip pat kreipėsi į paieškose dalyvaujančius savanorius, prašydama gerbti vietos gyventojų ir vaiko tėvų privatumą.

„Pareigūnai prašo visų savanorių elgtis atsakingai ir bendradarbiauti su policijos pareigūnais. Visos aplinkinės teritorijos ir prieigos yra patikrintos ir tikrinamos policijos pareigūnų.

Netoli įvykio vietos esančių namų gyvenantojai bendradarbiauja su policija ir padeda paieškai. Gerbkite vietos gyventojų privatumą, negadinkite jų turto, nesiveržkite į privačius namus, nekelkite sumaišties.

Nedarykite nusikalstamų veikų! Už neteisėtus veiksmus ir turto sugadinimą teks atsakyti įstatymų numatyta tvarka“, - rašoma policijos žinutėje „Facebook“.

Vaiko ieškoma nuo trečiadienio, kada apie jo dingimą pareigūnus informavo tėvai – jie nurodė, kad neranda kieme su tėvu buvusio berniuko.

Netoliese sodybos teka Nevėžio upė, todėl keliama nelaimingo atsitikimo versija, kad vaikas galėjo nuslysti į vandenį ir būti nuneštas srovės. Vis dėlto policija neatmeta ir kitų galimų vaiko dingimo priežasčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.