Aiškėja šešiametę per balkoną išmetusios šiaulietės poelgio priežastys

Šiauliuose sekmadienį motinos iš daugiabučio balkono išmesta mažametė naktį išvežta gydyti į Kauną. Šiauliečiai medikai taip nusprendė naktį į pirmadienį dėl paūmėjusio kraujavimo iš sužalotų vidaus organų. Šešiametei mergaitei nustatytas ir smarkus galvos smegenų sukrėtimas.

Sužalota mažametė išvežta gydyti į Kauno klinikas.<br>G.Šiupario nuotr.
Sužalota mažametė išvežta gydyti į Kauno klinikas.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2018, 10:42 AM, atnaujinta Feb 26, 2018, 10:06 PM

Vaiką išmetusi, o po to pati iš ketvirtojo aukšto iššokusi 32 metų šiaulietė tebegydoma Respublikinės Šiaulių ligoninės Chirurginės reanimacijos skyriuje. Moteriai nustatyti daugybiniai sužalojimai.

Nelaimės aplinkybes besiaiškinantys pareigūnai pirmadienio rytą dar nežinojo, kas pastūmėjo moterį tokiam drastiškam žingsniui. Tikėtina, kad ji taip galėjo pasielgti dėl sušlubavusios sveikatos.

Pirminiais duomenimis, viskas įvyko sekmadienio popietę, kai buto šeimininkas buvo nuėjęs į tualetą. Išgirdęs neįprastą triukšmą, šiaulietis įėjo į kambarį, bet nei žmonos, nei dukrelės nebebuvo. Nubėgęs į balkoną vyras pamatė, kad sutuoktinė ir dukrelė guli greta daugiabučio ant apsnigtos vejos.

Kol atlėkė greitoji, aplinkiniai spėjo mergaitę pakelti, susupti į antklodę ir nunešti į laiptinę.

Pirmąją pagalbą suteikę medikai sakė, kad sužalota moteris nekalbėjo. Tuo tarpu aplinkiniai sakė, kad šiaulietė iš balkono išmetė vaiką, o po to iššoko pati. Sklido kalbos, kad drastiškai pasielgta po konflikto namuose.

Laimė, kad ir motina, ir dukrelė nukrito ne ant asfalto, o ant vejos, kuri šiek tiek sušvelnino smūgį.

Vaiko teisių apsaugos specialistai ir policijos pareigūnai sakė, kad jiems ši šeima iki šiol nebuvo žinoma – anksčiau jokių problemų nekildavo. Nusiskundimų dėl šios šeimos neturėjo ir nelaimės vietoje būriavęsi kaimynai.

Neoficialiais duomenimis, pastarąją savaitę šiaulietė savo elgesiu neramino aplinkinius. Moteris nieko nevalgė, buvo apimta slogių minčių, kalbėjo apie persekiojimą.

Namiškiai buvo su ja sutarę, kad po savaitgalio kreipsis pagalbos į psichologą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.