Visvaldas Matijošaitis džiūgauja: pareigūnai nutraukė ikiteisminį tyrimą

Kauno apylinkės prokuratūra nutraukė ikiteisminį tyrimą dėl Kauno mero Visvaldo Matijošaičio sukelto eismo įvykio. V.Matijošaitis susitaikė su nukentėjusiuoju ir atlygino jam žalą. 

Perėja Šv.Gertrūdos gatvėje, kurioje Visvaldo Matijošaičio vairuojamas automobilis partrenkė senolį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Perėja Šv.Gertrūdos gatvėje, kurioje Visvaldo Matijošaičio vairuojamas automobilis partrenkė senolį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Visvaldas Matijošaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Visvaldas Matijošaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 17, 2018, 3:29 PM, atnaujinta Apr 17, 2018, 3:58 PM

Kauno apskrities Kelių policijos valdybos pareigūnai atliko tyrimą dėl įvykio, kuomet Kaune, Šv. Gertrūdos gatvėje, V. Matijošaičio vairuojamas automobilis „Porsche Panamera“ kliudė per pėsčiųjų perėją ėjusį 80 metų vyrą.

Nelaimė įvyko sausio 30-osios ryte, V.Matijošaičiui važiuojant į savivaldybę. Jis pasodino senolį į savo automobilį ir laukė greitosios pagalbos medikų. Pasak liudininkų, nedidelis susidūrimas įvyko už poros metrų nuo pėsčiųjų perėjos. 

Visa tyrimo metu surinkta informacija buvo perduota Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorams, kurie praėjusią savaitę priėmė nutarimą nutraukti ikiteisminį tyrimą ir atleisti nuo baudžiamosios atsakomybės automobilio vairuotoją.

Kauno meras susitaikė su eismo įvykio metu sužalotu senoliu bei atlygino visą patirtą žalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.