Praėjusios paros eismo įvykiuose sužeista 13 žmonių

Ketvirtadienį šalyje įvyko 11 eismo įvykių, juose buvo sužeista 13 žmonių.

Praėjusios paros eismo įvykiuose sužeista 13 žmonių.<br>Policijos nuotr.
Praėjusios paros eismo įvykiuose sužeista 13 žmonių.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2018, 10:13 AM

Kaip informuoja Lietuvos kelių policijos tarnybą, per parą keliuose įvyko 63 techniniai eismo įvykiai, vieną įvykį sukėlė neblaivus vairuotojas, du įvykius – teisės vairuoti neturintys asmenys.

Per parą pareigūnai nustatė 18 neblaivių vairuotojų, 13 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės, taip pat išaiškino 18 asmenų, vairavusių neturint tam teisės, nustatė 3 pavojingo ir chuliganiško vairavimo atvejus, 178 pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų pažeidimus, išaiškino 32 neblaivius dviračių vairuotojus.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie 3 val.00 Mažeikių rajone, Tvaskučių kaime, Durpyno g., teisės vairuoti neturintis 20 m. vaikinas vairavo automobilį „Audi 80“, kurio dėl nepasirinkto saugaus važiavimo greičio nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Vairuotojas, kuris važiavo neužsisegęs saugos diržo, iškrito iš apvirtusio automobilio ir patyrė daugybinius sužalojimus, dėl kurių buvo paguldytas į ligoninę, kartu važiavusiam 16-mečiam keleiviui nustatytas lengvas neblaivumo laipsnis.

Popietę, apie 13 val. 57 min., Biržuose, Jono Basanavičiaus g., automobilis „Honda HR-V“, kurį vairavo 60 m. vyras, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu dviračiu, vairuojamu 58 m. moters.

Dviratininkė dėl kojos lūžimo paguldyta į ligoninę.

Vėliau, apie 16 val. 16 min., taip pat Biržuose, Astravo ir J. Basanavičiaus gatvių sankryžoje, automobilis „Citroen CA“, vairuojamas 34 m. moters, nepaleido pagrindiniu keliu važiavusio motociklo „Harley Davidson“, vairuojamo 43 m. vyro, jie susidūrė.

Motociklo vairuotojas dėl patirtų sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Vakare, apie 18 val. 38 min., Šilalės rajone, Radvičio kaime, dvi 20-metės merginos važiavo automobiliu „Renault Clio“, kurio vairuotoja, nepasirinkusi saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė ir nuvažiavo nuo kelio.

Įvykio metu vairuotoja ir jos bendraamžė keleivė buvo sužeistos ir gydomos ambulatoriškai.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia dėmesį, kad dėl eismo dalyvių neatidumo ir skubėjimo vis daugiau eismo įvykių įvyksta sankryžose ir kitose vietose, kur būtina laikytis važiavimo pirmenybės taisyklių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.