Pareigūnai sučiupo iš namų pabėgusius 5 vaikus – jie slapstėsi

Alytaus apskrities policija antradienį buvo sukelta ant kojų dėl iš namų pasprukusių penkių paauglių. Policija prašė visuomenės pagalbos. Berniukai jau ne pirmą kartą žaidė katę ir pelę su policija ir tik viešai paskelbtos nuotraukos, pareigūnų teigimu, galėjo padėti juos rasti.

Policija surado vaikus.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Policija surado vaikus.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2018, 5:05 PM, atnaujinta May 22, 2018, 9:10 PM

Kaip rašoma Alytaus apskrities VPK pranešime, gegužės 21 d. Prienuose iš namų pabėgo penki paaugliai. Berniukai iš namų bėga ne pirmą kartą, todėl neatmetama galimybė, kad jie slapstosi kartu.

Bėgliai vengia žmonių, pamatę policijos pareigūnus ar jų automobilius slepiasi ir bėga, vykdo vagystes iš gyvenamųjų namų ir kitų patalpų, turimais policijos pareigūnų duomenimis, gali vykti į Kauną.

Visi penki paaugliai mobiliojo ryšio telefonų su savimi neturėjo. Jų ieško gausios Alytaus apskrities policijos pajėgos, pagalbos paprašyta ir aplinkinių apskričių kolegų.

Vaikai buvo pastebėti Kaune. Netrukus juos sulaikė Kauno pareigūnai, kurie juos perdavė Prienų rajono policijos komisariatui. Berniukai grąžinti tėvams.

Policija dėkoja visiems už suteiktą pagalbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.