Tragiška nelaimė Kelmės r.: nuskendo keturračiu į tvenkinį įvažiavęs 7-metis

Antradienį, šiek tiek prieš vidurdienį, Kelmės rajone įvyko tragedija – nuskendo septynmetis. Berniukas keturračiu įvažiavo į tvenkinį.

Berniukas su keturračių įvažiavo į tvenkinį.<br>Policijos nuotr.
Berniukas su keturračių įvažiavo į tvenkinį.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2018, 3:35 PM, atnaujinta May 29, 2018, 4:30 PM

Kaip informuoja Telšių apskrities VPK, antradienį, apie 11 val. 22 min., bendruoju pagalbos centro telefonu buvo gautas pranešimas, kad Kelmės rajone, Kukečių seniūnijoje, Paverpenio kaime, netoli sodybos esančiame tvenkinyje artimieji pastebėjo septynmetį berniuką (gim. 2011 m.), vairuojamu keturračiu įvažiavusį į vandenį.

Kelmės rajono PK pareigūnams nuvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, kad mažametis važiavo lengvuoju keturračiu motociklu „AB MOTO“, kuriuo įvažiavo į tvenkinį.

Į krantą ištrauktas vaikas buvo reanimuojamas medikų, tačiau konstatuota jo mirtis.

Keturratis motociklas neregistruotas nustatyta tvarka, nedraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, jam neatlikta techninė apžiūra.

Įvykio aplinkybės tikslinamos, pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR 281 str. (Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Neseniai septintąjį gimtadienį atšventęs vaikas nelaimės dieną svečiavosi pas senelius. Kaip mažametis sugebėjo pasiimti keturratį, aiškinamasi.

Kukečečių seniūnijos darbuotojai portalui lrytas.lt sakė, kad vaiko tėvai buvo išsiskyrę, o jis nuolat svečiuodavosi pas vienus ar kitus senelius.

Anūką mylėję ir juo rūpinęsi seneliai yra pasiturintys ūkininkai, juos dėl darbštumo sutartinai giria ir seniūnijos darbuotojai, ir kaimynai.

Šią savaitę pirmąją klasę baigti turėjęs berniukas augo kartu su jaunesne seserimi.

Jei ekspertai patvirtins, kad mažametis važiavo būtent lengvuoju keturračiu, transporto priemonės savininkui gresia atsakomybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.