Komos ištikto motociklininko motina: „Tikiuosi, sūnus grįš į gyvenimą“

Sekmadienį Kaune įvykusį tragišką eismo įvykį gaubia nežinios skraistė: motociklą vairavęs jaunas vyras paniro į komą, o jo artimieji bando išsiaiškinti tikrąsias įvykio aplinkybes.

 Nelaimė Nuokalnės gatvėje įvyko sekmadienį vakare.<br> „Kurt stovi policija Kaune“ („Facebook“) nuotr.
 Nelaimė Nuokalnės gatvėje įvyko sekmadienį vakare.<br> „Kurt stovi policija Kaune“ („Facebook“) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2018, 10:24 AM, atnaujinta Jun 7, 2018, 3:56 PM

Birželio 3-ąją, apie 17 valandą Nuokalnės gatvėje 30 metų vyro vairuojamas motociklasYamaha“ susidūrė su gretima eismo juosta važiavusiu automobiliu „Renault“, kurį vairavo 22 metų moteris. 

Po susidūrimo motociklas išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į automobilį „Volkswagen Golf“. Prie jo vairo sėdėjo 79 metų senolis.

Dėl patirtų sužalojimų į Kauno klinikas medikai pristatė komos ištiktą motociklininką, taip pat „Volkswagen Golf“ vairuotoją bei keleivę.

Programuotoju dirbantis 30 metų kaunietis Paulius, kuris vairavo motociklą, - ne naujokas. Jis motociklu važinėja kelerius metus ir anksčiau nebuvo patyręs nei vieno eismo įvykio. 

„Mus visus ištiko šokas. Paulius visada stengėsi vairuoti atsargiai, o aš jam visada palinkėdavau gero kelio“, - naujienų portalui lrytas.lt pasakojo kauniečio motina. 

Lemtingąją dieną vyras buvo atvykęs pasveikinti tėčio su Tėvo diena, o vėliau važiavo namo. 

Kol kas nėra žinomos tikrosios nelaimės aplinkybės. Pagal vieną versiją neleistiną manevrą galėjo atlikti „Renault“ automobilio vairuotoja ir tuomet įvyko susidūrimas. Moteris kaltinimus neigia. 

„Labai svarbu, kad kuo daugiau liudininkų pateiktų įvykio aplinkybes. Dar geriau būtų gauti vaizdo registratoriaus įrašą“, - kalbėjo nukentėjusiojo brolis Edvinas. 

Pauliaus motina tikino puikiai suprantanti, kad tai nebuvo tyčinė eismo nelaimė, visi vairuotojai buvo blaivūs, tačiau labai svarbu nustatyti kaltininką. 

„Tikiu, kad sūnus grįš į gyvenimą, o kai tai įvyks, nelaimės aplinkybės bus aiškios“, - kalbėjo kaunietė.

Tiek jos, tiek kitų Pauliaus artimųjų ir gausaus draugų būrio Kauno klinikų medikai nedžiugina prognozėmis: jauno vyro būklė yra stabili, bet sunki. Motina sūnų lanko mažiausiai du kartus per dieną ir viliasi nuoširdžiu rūpesčiu padedanti jam sveikti. 

Moteris žavėjosi sūnaus draugų poelgiu - jie net neprašomi nuskubėjo duoti kraujo. 

„Paulius tikrai labai mėgiamas draugų - jis domisi daugybe dalykų, dainuoja chore, groja gitara“, - pasakojo kaunietė.   

Nukentėjusiojo artimieji būtų dėkingi liudinnikams už informaciją ir prašo kreiptis į Kauno policijos tyrėją Rimą Jomantaitę (8-37-303-799).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.