Nutrūkę troleibusų laidai Vilniuje apgadino „Nissan“ ir sukėlė grūstis

Vilniaus centre antradienio rytą nutrūkę troleibusų laidai nukrito ant važiuojančio automobilio ir jį apgadino. Dėl incidento aplinkinėse gatvėse susidarė didžiulės transporto grūstys.

 Nutrūkę troleibusų laidai Vilniuje apgadino „Nissan“ ir sukėlė grūstis.<br> Facebook/Praneš, kur keleivių kontrolė.Vilnius/Alano St. nuotr.
 Nutrūkę troleibusų laidai Vilniuje apgadino „Nissan“ ir sukėlė grūstis.<br> Facebook/Praneš, kur keleivių kontrolė.Vilnius/Alano St. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2018, 10:32 AM, atnaujinta Aug 7, 2018, 10:43 AM

Kaip lrytas.lt informavo Vilniaus policijoje, incidentas užregistruotas 9 val. 21 min. Švitrigailos g. ir J.Basanavičiaus g. sankryžoje važiuojantis 6-o maršruto troleibusas nutraukė kontaktinę troleibusų liniją.

Krintantys laidai apgadino pro šalį važiuojantį automobilį „Nissan“. Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Į įvykio vietą atvyko du policijos ekipažai, kurie įformino įvykį ir pradėjo reguliuoti eismą. Dėl įvykio aplinkinėse gatvėse susidarė didžiulės transporto grūstys.

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“, dėl troleibusų kontaktinio tinklo gedimo Švitrigailos g. ir J.Basanavičiaus g. sankirtoje laikinai sutriko kai kurių troleibusų maršrutų judėjimas. Dalis maršrutų buvo pakeista, tačiau jie vėluoja.

„Techninė pagalba jau vietoje – sutrikimus stengiamasi pašalinti kuo operatyviau“, - pranešė „Susisiekimo paslaugos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.