Tarp neblaivių vairuotojų – keturi dviratininkai

Kaip praneša policija, nuo sekmadienio popietės iki pat pirmadienio nakties Kauno apskrities policijos Kelių policijos valdybos pareigūnai aktyviai vykdė policinę priemonę, kurios metu visoje Kauno apskrityje, tiek Kėdainių, Jonavos ir Kauno rajonuose tikrino, ar vairuotojai sąmoningi ir laikosi Kelių eismo taisyklių. Priemonės metu iš viso patikrinta 220 transporto priemonių, blaivumą teko pasitikrinti 66 vairuotojams.

Blaivumą teko pasitikrinti 66 vairuotojams <br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Blaivumą teko pasitikrinti 66 vairuotojams <br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-28 09:27

Policinės priemonės metu nustatyti 8 alkoholio vartoję transporto priemonių vairuotojai. Tiesa, du iš jų neviršijo leistinos alkoholio normos – nustatytas 0,24 prom. ir 0,14 prom. girtumas. Jonavos rajone nustatyti trys asmenys, vartoję alkoholio. Jie į alkoholio matuoklį įpūtė 0,43 prom., 1,27 prom. ir 0,52 prom. Kauno ir Kėdainių rajone užfiksuoti du neblaivūs automobilių vairuotojai – 0,91 prom. ir 1,38 prom. Pastarasis, įpūtęs daugiau nei promilę, paaiškėjo, jog neturi teisės vairuoti transporto priemones.

Taip pat nustatyti 4 neblaivūs dviratininkai. Jie į alkoholio matuoklį įpūtė 0,81 prom., 0,64 prom., 0,90 prom. ir 0,76 prom. Policinės priemonės metu Kelių policijos valdybos pareigūnai nustatė dar 4 Kelių eismo taisyklių pažeidimus: 2 leistino greičio viršijimo atvejai, daugiau nei leistina tamsinti automobilio stiklai ir vienas pėsčiųjų padarytas eismo taisyklių pažeidimas.

Pareigūnai primena, kad artėjant rudeniui ir visą rugsėjo mėnesį, kuomet eismas kelyje tampa ženkliai intensyvesnis, toliau aktyviai vykdys įvairias prevencinės priemonės, skirtas eismo saugumui didinti. Tam, kad saugiai pasiektume kiekvienos kelionės tikslą, kelyje būkime atidūs, kantrūs ir laikykimės Kelių eismo taisyklių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.