Stiprus vėjas Kaune gaisro ugnį nuo malkinės permetė ant ūkinio pastato, nukentėjo žmogus

Vienas žmogus nukentėjo sekmadienį Kaune užsiliepsnojus malkinei. Stiprus vėjas ugnį buvo permetęs ir ant ūkinio pastato. Gesinti gaisro buvo nusiųstos gausios pajėgos, kurios operatyviai likvidavo incidentą.

Stiprus vėjas Kaune gaisro ugnį nuo malkinės permetė ant ūkinio pastato, nukentėjo žmogus.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Stiprus vėjas Kaune gaisro ugnį nuo malkinės permetė ant ūkinio pastato, nukentėjo žmogus.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-30 14:39, atnaujinta 2018-09-30 14:49

Bendrasis pagalbos centras informavo, kad sekmadienį apie 13 val. 50 min. gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, Vaisių g. 17, dega didelis ūkinis pastatas. 

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad į gaisro vietą buvo nusiųstos net 7 autocisternos ir štabo automobilis. Situaciją sunkino tai, jog gaisras kilo siaučiant stipriam vėjui.

Paaiškėjo, kad visų pirma užsiliepsnojo malkinė. Vėjas ugnį labai greitai permetė ant ūkinio pastato, į dangų pakilo tirštų dūmų kamuoliai.

Atskubėję gelbėtojai gaisrą numalšino gana operatyviai. Apie 14 val. 11 min. buvo pranešta, kad gaisras lokalizuotas, ugnis nebeplinta. O apie 14 val. 35 min. gaisras jau buvo pilnai likviduotas.

Per incidentą nukentėjo žmogus. Jis apdegė veidą. Nukentėjusį žmogų greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.