Plungės rajone per BMW ir „Mercedes-Benz“ susidūrimą nukentėjo 3 žmonės

Pirmadienį kelyje Plungė-Vėžaičiai susidūrė BMW ir „Mercedes-Benz“. Eismo įvykio metu buvo sužaloti trys žmonės, viena iš jų – trylikametė.

Eismo įvykio metu nukentėjo 3 žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Eismo įvykio metu nukentėjo 3 žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2018, 9:20 AM

Kaip informavo Klaipėdos apskrities VPK, pirmadienį, apie 20 val. 09 min., gautas pranešimas, kad Plungės rajone, kelyje Plungė-Vėžaičiai, 28.4 km., Jurjonų k. ribose, įvyko eismo įvykis.

Mergina (gimusi 1999 m.), vairavo automobilį BMW, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su iš priešpriešos, tiesiai, atvažiavusiu automobiliu „MB S35“, kurį vairavo vyras (gim. 1967 m.).

Eismo įvykio metu sžaloti „MB“ vairuotojas ir keleivė (gimusi 2005 m.), bei BMW vairuotoja, kurie iš eismo įvykio vietos nuvežti į ligoninę. Iš ligoninės gautas pranešimas, kad vyriškiui nustatytas galvos sumušimas, kulnakaulio lūžimas, plaučio, alkūnės sumušimai, paguldytas į Reanimacijos skyrių.

Merginai nustatyti sužalojimai: kelio sumušimas, kulnakaulio lūžimas, blauzdos suspaudimas, stipinkaulio lūžimas, paguldyta į Reanimacijos skyrių.

Mergaitės sužalojimai: daugybinės plėštinės lūpos žaizdos, plaštakos žaizda, rankos čiurnos raiščių plyšimas, galvos smegenų sukrėtimas. Paguldyta į Traumatologijos skyrių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.