Į pranešimą sureagavę Kėdainių r. pareigūnai išgelbėjo jauną vyrą

Vėlų gruodžio 4-osios vakarą, apie 21 val. 5 min., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai gavo sunerimusios gyventojos pranešimą apie dingusį sūnų (gim. 1995 m.). Jaunuolis dar tos pačios dienos rytą bendravo su tėvais, tačiau po 16 val. telefonu su juo susisiekti jau nepavyko.

Į pranešimą sureagavę Kėdainių r. pareigūnai išgelbėjo jauną vyrą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Į pranešimą sureagavę Kėdainių r. pareigūnai išgelbėjo jauną vyrą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2018, 1:37 PM, atnaujinta Dec 5, 2018, 2:10 PM

Moteris pareigūnams pranešė, jog nei sūnaus, nei jo automobilio „Opel Astra“ jo gyvenamojoje vietoje nėra, jaunuolio telefonas įjungtas, tačiau juo niekas neatsiliepia. Taip pat sulaukta informacijos, jog sūnus apie 16 val. prie draugo namų paliko įvairių daiktų bei raštelį, kuriame dėkojama ir atsisveikinima.

Nedelsiant pareigūnams sureagavus į gautą informaciją, pradėta dingusiojo paieška. Vos per 15 minučių pareigūnai nustatė galimą vaikino buvimo vietą ir dingusįjį rado Kėdainių rajone, Šingailių kaime esančiame miške, automobilyje „Opel Astra“.

Kėdainių rajono pareigūnams priėjus prie automobilio pastebėta, jog vaikinas sėdi vairuotojo vietoje ir rankose laiko peilį. Pareigūnams ėmusis operatyvių ir profesionalių veiksmų, perpjovus bagažinės salono pertvarą, išmušus vairuotojo durelių stiklą, peilis buvo atimtas ir vaikinas saugiai pristatytas į gydymo įstaigą.

Kiekvieno žmogaus sveikata, o ypač gyvybė – itin svarbi. Prireikus pagalbos daugiau informacijos apie pagalbos galimybes Kauno mieste galite rasti www.tunesivienas.lt arba lentelėje po tekstu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.