Praėjusios paros eismo įvykiuose sužaloti 23 žmonės

Gruodžio 4 d., antradienį, šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 96 eismo įvykiai, 21 eismo įvykio metu buvo sužeisti 23 žmonės.

Antradienio eismo įvykiuose buvo sužaloti 23 žmonės.<br>LKPT nuotr.
Antradienio eismo įvykiuose buvo sužaloti 23 žmonės.<br>LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2018, 9:20 AM

kaip informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, tarp sužeistųjų – 6 nepilnamečiai, tarp kurių du mokykliniame autobuse važiavę vaikai.

Per parą įvyko 15 susidūrimų judant ta pačia krytimi, 8 pėstieji partrenkti pėsčiųjų perėjose, dar du pėstieji buvo partrenkti įžengus į kelią neleistinose vietose. Įvyko 9 užvažiavimai ant gyvūnų atvejai, 8 nesuvaldyti automobiliai nuvažiavo nuo kelio, 2 eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Ryte, apie 7 val. 13 min., Vilniuje, reguliuojamoje Gariūnų–Paneriškių g. sankryžoje, 52 m. moteris, vairuodama automobilį „Honda CR-V“, sankryžoje degant žaliam šviesoforo signalui, iš Paneriškių gatvės sukdama į kairę į Gariūnų gatvę, nepraleido ir partrenkė per Gariūnų gatvės važiuojamą dalį pėsčiųjų perėja ėjusį 53 m. pėsčiąjį, kuris dėl žastikaulio lūžimo paguldytas į ligoninę

Netrukus, apie 7 val. 20 min., Skuodo r. sav., Klauseikių k., krašto kelyje Mažeikiai–Skuodas, dar tamsiuoju paros metu, esant rūkui, mokyklinio autobusiuko “Mercedes Benz” vairuotojas, vairuodamas neatidžiai, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, važiuodamas per sankryžą tiesiai, nuvažiavo nuo kelio į suartą arimą. Įvykio metu susižeidė ir ambulatoriškai gydomas vairuotojas, du mokykliniame autobuse važiavę vaikai, 13 m. mergaitė ir 10 m. berniukas, nuvežti į ligoninę.

Apie 7 val. 56 min., Klaipėdoje, Šiaurės pr., –Universiteto al., 71 m. vyro vairuojamu automobiliu pėsčiųjų perėjoje buvo partrenkta 34 m. moteris. Vairuotojas teigė, kad antroje eismo juostoje buvo sustojęs automobilis praleisti pėsčiąją, o ir ji pati jau buvo beveik perėjusi per perėją, todėl galvojo, kad pėsčiosios nekliudys. Dėl daugybinių sužalojimų moteris buvo pristatyta į ligoninę ir gydoma reanimacijos skyriuje.

Vėliau, apie 8 val. 41 min., magistraliniame kelyje Panevėžys–Šiauliai, 33 m. vyras, vairuodamas automobilį „Škoda Octavia“, lenkdamas tą pačia kryptimi važiuojantį automobilį įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, ir susidūrė su automobiliu „Honda Accord“. Pastarojo automobilio vairuotojas patyrė daugybinius sužalojimus ir po suteiktos medikų pagalbos gydomas ambulatoriškai.

Gruodžio 4 d. apie 10 val. Šiaulių r., Juozapavos k., iš tvenkinio ištrauktas automobilis „Renault Laguna“, kuriame rastas 38 m. moters lavonas be išorinių smurto žymių. Automobilį galimai vairavęs neblaivus (1,54 prom.) 35 m. vyras uždarytas į areštinę.

Apie 16 val. 00 min. Kaune, V. Krėvės pr. nuo Partizanų g. link Pramonės pr., 67 m. vyro vairuojamas automobilis „Skoda Octavia“ nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė ir sužalojo 59 m. pėsčiąją, kuri dėl galimo kojos lūžio ir galvos traumos buvo pristatyta į Kauno klinikas

Vakare, apie 21 val. 22 min., Vilniaus r., Sadūniškių k., visiškai girta 41 m. moteris, vairuodama automobilį „Mitsubishi Space Star“, įvažiavo į reguliuojamą geležinkelio pervažą, nuvažiavo ant geležinkelio bėgių, ant kurių automobilis pakibo ir į jį atsitrenkė bėgiais maršrutu Kena–Vaidotai judėjęs prekinis šilumvežis. Automobilį vairavusi moteris sužeista nebuvo, moteris buvo sulaikyta, jai nustatytas sunkus, 3,77 promilės girtumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.