Praėjusios paros eismo įvykiuose žuvo žmogus

Gruodžio 5 d., trečiadienį, šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 15 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 17 žmonių.

Trečiadienio eismo įvykiuose žuvo žmogus.<br>LKPT nuotr.
Trečiadienio eismo įvykiuose žuvo žmogus.<br>LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2018, 9:43 AM

Kaip informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, vieno eismo įvykio metu žuvo 40-metis vairuotojas.

Dvejuose eismo įvykiuose nukentėjo nepilnamečiai – pėsčiųjų perėjose partrenkta 17-metė mergina ir 11-metis berniukas. Trečiadienį eismo įvykiuose buvo sužeisti 7 pėstieji, 5 iš jų buvo partrenkti pėsčiųjų perėjose.

Nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, automobiliams nuvažiavus nuo kelio, sužeisti 5 žmonės. Dar 4 žmonės buvo sužeisti susidūrus su priekyje važiavusiais ir sustojusiais automobiliais.

Per parą įvyko net 103 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, dažniausiai dėl nepalankių saugiam eismui oro sąlygų ir vairuotojų neatidumo nesuvaldyti automobiliai nuvažiuodavo nuo kelio, atsitrenkdavo į priekyje sustojusius automobilius, taip pat įvyko 15 susidūrimų su laukiniais gyvūnais, 5 eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Trečiadienio rytą, apie 7 val. 00 min., Vilkaviškio rajone, Pilviškių sen., kelyje Vinčai–Pilviškiai–Vilkaviškis, 20-mečio vaikino vairuojamas automobilis „VW Passat”, slidžiame kelyje, tiesiame ruože važiuojant nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, nesuvaldytas jauno vairuotojo nuvažiavo nuo kelio, vertėsi ir atsitrenkė į pakelės medį. Įvykio metu buvo nežymiai sužeisti 3 žmonės – pats vairuotojas ir kartu važiavę 20-ties ir 19-os metų vaikinai.

Taip pat ryte, dar tamsoje, apie 7 val. 24 min., Vilniuje, Lentvario g. ties sankryža su Mūrinės g., 54 m. vyras, vairuodamas automobilį partrenkė iš kairės į dešinę, į kelio važiuojamąją dalį išėjusią 43 m. pėsčiąją, kuri galimai nesegėjo atšvaitų, nedėvėjo rūbų su šviesą atspindinčiais elementais. Dėl patirtų sužalojimų moteris gydoma ligoninės reanimacijos skyriuje.

Apie 8 val. 12 min., Šiauliuose, Serbentų g., ties K. Kalinausko g., 49 m. vyras, vairuodamas automobilį „Opel Zafira“, nepastebėjo per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusios 56 m. moters ir ją partrenkė. Nukentėjusioji dėl daugybinių sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Tragiškas eismo įvykis, nusinešęs 40-mečio vairuotojo gyvybę, įvyko vėlų trečiadienio vakarą, apie 20 val. 50 min., kuomet Telšių r., kelyje Telšiai–Nevarėnai–Tirkšliai, galimai dėl slidžiame kelyje nepasirinkto saugaus važiavimo greičio, automobilis „VW Caddy“, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Per eismo įvykį vairuotojas žuvo. Automobilio vairuotojas, galimai važiavęs neužsisegęs saugos diržo, iškrito iš automobilio ir žuvo įvykio vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.