Panevėžio r. apsivertus krovininiam automobiliui į avarijos vietą skubėjo gelbėtojai

Visų specialiųjų tarnybų prireikė penktadienį Panevėžio rajone nuo kelio nuskriejus ir apsivertus krovininiam automobiliui.

Panevėžio r. apsivertus krovininiam automobiliui į avarijos vietą skubėjo gelbėtojai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Panevėžio r. apsivertus krovininiam automobiliui į avarijos vietą skubėjo gelbėtojai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-12-07 17:43, atnaujinta 2018-12-07 17:54

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, penktadienį apie 17 val. 12 min. gautas pranešimas apie tai, kad Panevėžio rajone, Ramygalos seniūnijoje magistraliniame kelyje A8 ties Daukšynės kaimu nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė krovininis automobilis, viduje yra prispaustas žmogus.

Informacija apie įvykį perduota Panevėžio apskrities priešgaisrinei ir gelbėjimo tarnybai, Panevėžio apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, bei Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad atvykus gelbėtojams, prispaustų žmonių sunkvežimyje nebuvo, ugniagesių pagalbos niekam nereikėjo.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.