Praėjusios paros eismo įvykiuose nukentėjo 11 žmonių, tarp jų – du nepilnamečiai

Gruodžio 11 d., antradienį, mūsų šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 11 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 11 žmonių.

Antradienio eismo įvykiuose nukentėjo 11 žmonių.<br>LKPT nuotr.
Antradienio eismo įvykiuose nukentėjo 11 žmonių.<br>LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2018, 9:18 AM

Kaip informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, sužeisti du nepilnamečiai.

Vilniuje partrenkta 14 m. mergaitė, Kaune partrenktas 11 m. berniukas, abu įvykiai įvyko vaikams įbėgus į kelią neleistinose vietose.

Raseiniuose ir Šiauliuose pėsčiųjų perėjose partrenkti du žmonės, abu įvykiai įvyko darbo dienos pabaigoje, jau sutemus.

Du žmonės buvo sužeisti vairuotojams slidžiame kelyje nesuvaldžius automobilių, Kauno rajone nuvažiavęs nuo kelio automobilis atsitrenkė į medį, Šilutės rajone jauno vairuotojo nesuvaldytas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Penki eismo įvykiai įvyko, automobilių vairuotojams nepasirinkus saugaus važiavimo greičio ir atstumo nuo priekyje važiavusių kitų automobilių bei į juos atsitrenkus, šiuose įvykiuose sužeisti 5 žmonės.

Per parą buvo gauti 243 pranešimai apie techninius eismo įvykius, policijoje užregistruoti 75 eismo įvykiai, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, tarp šių įvykių – 14 susidūrimų su laukiniais gyvūnais.

Du eismo įvykius sukėlė neblaivūs eismo dalyviai, Druskininkuose neblaivi moteris automobilių stovėjimo aikštelėje apgadino šalia stovėjusį automobilį, Klaipėdos rajone, Derceklių kaime buvo partrenktas neblaivus, be atšvaitų ar šviesą atspindinčių elementų keliu ėjęs pėsčiasis. Policijos pareigūnai per parą nustatė 11 neblaivių vairuotojų, 6 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.