Kelyje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai atnaujintas eismas

Trečiadienio rytą dėl eismo įvykio buvo uždarytas eismas kelio Kaunas–Marijampolė–Suvalkai atkarpoje. Vėliau pranešta, kad eismas atnaujintas.

Pranešta, kad uždarytas kelias.<br>Skaitytojos nuotr.
Pranešta, kad uždarytas kelias.<br>Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2018, 8:04 AM, atnaujinta Dec 20, 2018, 9:54 AM

Kaip informavo Marijampolės apskrities VPK, trečiadienio rytą, apie 7 val. 24 min., gautas pranešimas, kad kelio Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 83 km įvyko eismo įvykis, kurio metu, pirminiais duomenimis, lengvasis automobilis „Ford“ išvažiavo iš senojo (šalutinio) kelio į pagrindinį (A5) ir susidūrė su sunkvežimiu.

Šiuo metu kelias toje atkarpoje yra uždarytas.

Apie 9 val. 30 min. Marijampolės apskrities VPK pranešė, kad eismas atnaujintas.

Kaip naujienų portalą lrytas.lt informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, apie 7 val. 20 min. gautas pranešimas apie eismo įvykį, automobilis „Ford“ buvo nuvažiavęs nuo kelio į griovį.

Gelbėtojai išlaisvino du prispaustus žmones, jiems prireikė medikų pagalbos, jie išvežti į ligoninę.

Dėl eismo įvykio buvo uždarytos dvi kelio A5 juostos abiem kryptimis.

Kaip naujienų portalą lrytas.lt informavo Marijampolės apskrities VPK, medikų pagalbos prireikė „Ford“ automobilyje buvusiems vyrui (gim. 1969 m.) ir moteriai.

Kaip ketvirtadienį informavo Marijampolės apskrities VPK, susidūrė vilkiko „Mercedes-Benz Actros“ ir puspriekabės „Kogel SN 24“ junginys, vairuojamas blaivaus Baltarusijos piliečio (gim. 1991 m.), su lengvuoju automobiliu „Ford Focus“, vairuojamu blaivios Kalvarijos gyventojos (gim. 1973 m.).

Dėl eismo įvykio metu patirtų sužalojimų moteris ir kartu važiavęs vyras (gim. 1969 m.) buvo pristatyti į Marijampolės ligoninę. Po medikų apžiūros moteriai nustatyti kairio raktikaulio ir šonkaulio lūžimai, kaktos žaizda bei galvos smegenų trauma, vyrui nustatyti daugybiniai kūno sužalojimai, abu hospitalizuoti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.