Kauno kriminalistai išsiaiškino: antstolė Ramunė Mikliušienė dingo vėliau, negu manyta

Kaunietės antstolės Ramunės Mikliušienės ieškantys policijos pareigūnai gavo patikimų žinių, kad moteris dingo vėliau, negu manyta.

 Antstolės R.Mikliušienės istorija apaugo paslaptimis.<br> „Lrytas.lt“ montažas.
 Antstolės R.Mikliušienės istorija apaugo paslaptimis.<br> „Lrytas.lt“ montažas.
 Antstolės R.Mikliušienės istorija apaugo paslaptimis.<br> Kauno AVPK nuotr.
 Antstolės R.Mikliušienės istorija apaugo paslaptimis.<br> Kauno AVPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-12-20 11:37, atnaujinta 2018-12-21 19:58

Iš pradžių skelbta, kad 51 metų R.Mikliušienė iš savo namų Kaune, Panemunės rajone, išėjo gruodžio 9-ąją. Ji vilkėjo laisvalaikio drabužiais, turėjo tik raktus ir telefoną. Susidarė vaizdas, kad moteris išėjo pasivaikščioti. 

Į dingusiosios paieškas buvo mestos didelės pajėgos ir pareigūnai jau gali pasigirti pirmaisiais rezultatais. 

Liudininkai moterį matė gruodžio 10 dieną netoli jos namų. Tai visiškai tiksli informacija“, – naujienų portalui lrytas.lt patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos viršininkas Gintautas Žukauskas. 

Pasak jo, moteris buvo užfiksuota įprastomis aplinkybėmis, nesusijusiomis su nusikalstama veika. 

Kriminalistai tvirtino turintys kelias versijas, tačiau negali pasigirti konkrečiais įrodymais. Pareigūnai patvirtino tikrinantys versiją, kad R.Mikliušienės dingimas gali būti susijęs su jos veikla. 

Trečiadienį narai žvalgė maždaug kilometro Nemuno vagos atkarpą – tiek pakrantes, tiek po vandeniu, tačiau jokių dingusiosios pėdsakų aptikti nepavyko.

Antstolės R.Mikliušienės kontora veikė Jonavoje, o padalinys – Kėdainiuose. 2002 metais R.Mikliušienė su Tautos pažangos partija kandidatavo į Kauno miesto tarybą, tačiau rinkėjų palankumo nesulaukė. 

Kandidato anketoje moteris nurodė esanti išsituokusi ir turinti du vaikus. 

Moters požymiai: apie 175 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, ilgų šviesiai rudos spalvos plaukų. Asmenis, ką nors žinančius apie dingusiosios Ramunės Mikliušienės buvimo vietą ar galinčius suteikti reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno policiją tel. (8 37) 30 34 06, (8 37) 30 34 12, (8 37) 30 34 50 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Neseniai kvietė policiją

„Lietuvos ryto“ televizijos žurnalistė Kristina Karlonė apsilankė R.Mikliušienės kontoroje Kėdainiuose.

„Kontoroje nuo pat ryto dirbo pareigūnai. Čia jie buvo apie 6 valandas ir apklausė visas darbuotojas. Pačios darbuotojos patvirtino, kad R.Mikliušienės nematė nuo gruodžio 10 dienos“, – pasakojo K.Karlonė.

Antstolių kontoros teisės specialistė Gerda Mėžinienė „Lietuvos ryto“ televizijai atskleidė, kad biure dažnai kyla konfliktų su skolininkais.

„Mūsų darbe kiekvieną dieną būna konfliktų. Skolininkai mūsų atžvilgiu būna pikti ir nepatenkinti, nes nesupranta, kad skolos – jų įsipareigojimų nevykdymas, – sakė G.Mėžinienė. – Neseniai buvęs konfliktas, reikėjo įsikišti apsaugai ir policijai.“

G.Mėžinienė teigė, kad atvykus policijai asmenys pasišalino.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.