Tragiškos nelaimės prieš šventes: per tris dienas eismo įvykiuose žuvo keturi žmonės

Prieššventinio savaitgalio ir Kūčių metu Lietuvos keliuose žuvo keturi žmonės.

Per tris dienas Lietuvos keliuose žuvo keturi žmonės.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Per tris dienas Lietuvos keliuose žuvo keturi žmonės.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2018, 5:18 PM

Šeštadienį Druskininkų savivaldybėje žuvo dviratininkas. Kaip informavo Alytaus apksrities VPK, šeštadienį, apie 19 val., Druskininkų savivaldybėje, Grūto kaime D.J. (gimusi 1968 m.), gyvenanti Druskininkuose, kuriai buvo nustatytas 0,00 prom. girtumas, esant tamsiam paros metui, magistraliniame A4 kelyje vairuodama transporto priemonę, nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į kelio bei meteorologines sąlygas, ko pasekoje nesuvaldė transporto priemonės, bei kliudė dešinės pusės (ta pačia važiavimo kryptimi) kelio kelkraščiu važiuojantį dviratininką J.J. (gim. 1957 m.), gyvenantį Druskininkų savivaldybėje.

Dviratininkas žuvo vietoje.

Vyras vilkėjo raudonos spalvos viršutinį drabužį su nugaroje esančia viena šviesa atspindinčia juosta.

Kaip pranešė policija, sekmadienį, apie 17 val., Joniškio rajone, Daunoriškės kaime, automobilis „Opel astra“ pervažiavo kelyje gulėjusią moterį. Automobilį „Opel Astra“ vairavusi 31 metų moteris sakė per vėlai pastebėjusi važiuojamojoje kelio dalyje gulintį žmogų.

Automobiliu pervažiuota 45 metų moteris dėl politraumos buvo nuvežta į Respublikinę Šiaulių ligoninę ir paguldyta į chirurginės reanimacijos skyrių. 21 val. 10 min. nukentėjusioji ligoninėje mirė.

Tą pačią dieną, beveik tuo pačiu metu, Radviliškio rajone buvo mirtinai partrenkta moteris. Kaip pranešė Policijos departamentas, sekmadienį, apie 17 val. 36 min. Radviliškio rajone, Užuovėjos k., automobilis „Volvo“, partrenkė ir mirtinai sužalojo 44-erių metų moterį.

Per Kūčias, pirmadienį, žuvo automobilio partrenktas vyras. Kaip pranešė Policijos departamentas, automobilis „Chrysler Grand Voyager“, vairuojamas vyriškio (gim. 1983 m.), partrenkė ir sužalojo į važiuojamąją dalį per reguliuojamą pėsčiųjų perėją degant draudžiamam šviesoforo signalui išbėgusį pestyjį (gim. 1934 m.).

Nukentėjusysis apie 15 val. 10 min. nuo gautų sužalojimų mirė ligoninėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.