Vilnietė policijos paprašė „surasti ir nubausti“ mandagų BMW vairuotoją, nors pretenzijų jam neturi

Vilniaus policija aiškinasi incidentą, kuomet automobilis BMW kliudė moterį. Iš pradžių mandagiam BMW vairuotojui pretenzijų neturėjusi, moteris po poros valandų persigalvojo ir paprašė vairuotoją „surasti ir nubausti“.

Vilnietė policijos paprašė „surasti ir nubausti“ mandagų BMW vairuotoją, nors pretenzijų jam neturi.<br>A.Vaitkevičiaus asciatyvi nuotr.
Vilnietė policijos paprašė „surasti ir nubausti“ mandagų BMW vairuotoją, nors pretenzijų jam neturi.<br>A.Vaitkevičiaus asciatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2019, 11:16 AM, atnaujinta Feb 22, 2019, 11:26 AM

Penktadienį apie 10 val. 17 min. į Vilniaus policiją paskambinusi moteris pasakojo, kad tą pačią dieną apie 8 val. Saltoniškių g., pėsčiųjų perėjoje, ją kliudė automobilis BMW.

Moteris sakė, kad išlipęs automobilio vairuotojas buvo mandagus, jos atsiprašė. Kadangi sužalojimų nepatyrė, greitosios pagalbos medikų nereikėjo, moteris BMW vairuotojui atleido ir pretenzijų neturėjo.

Tačiau po poros valandų vilnietė persigalvojo. Dabar ji jau policijos prašė BMW vairuotoją „surasti ir nubausti“, tačiau ir toliau kartojo,kad ji nėra sužalota ir pretenzijų neturi.

Moteris nei BMW valstybinio numerio, nei kitų duomenų, leidžiančių identifikuoti automobilį ar vairuotoją policijai negalėjo pasakyti. Ji tik sakė atsimenanti, kad mašina buvo „žalios spalvos“.

Gavę tokį pranešimą, kelių policijos pareigūnai dar kartą susisiekė su moterimi ir bandė iki galo suprasti, ko ji nori. Tačiau vilnietė tik kartojo, kad pretenzijų neturi, o vairuotoją reiktų „nubausti“.

Vilniaus kelių policija tikrina moters pasakojimą ir bando surasti adatą šieno kupetoje - mandagų žalios spalvos automobilio BMW vairuotoją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.