Apgaulingas vaizdas: tai, ką matote – ne partrenktas pėsčiasis

Pamatę gatvėje Kaune gulintį žmogų daugelis susirūpino, kaip jis buvo partrenktas. Tačiau paaiškėjo, kad viskas ne taip, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio.

 Nuotrauka buvo paskelbta feisbuko grupėje iškart po įvykio.<br>Facebook/Kur stovi policija Kaune/Mato A. nuotr.
 Nuotrauka buvo paskelbta feisbuko grupėje iškart po įvykio.<br>Facebook/Kur stovi policija Kaune/Mato A. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2019, 2:57 PM, atnaujinta Mar 12, 2019, 3:40 PM

Antradienį, truputį prieš 15 val., feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“ buvo paskelbta nuotrauka, kurioje matyti gatvėje gulintis žmogus. Prie nuotraukos buvo nurodyta ir vieta – Kaune, netoli „Saulės“ gimnazijos. Internautai spėjo, kad tai – automobilio partrenktas pėsčiasis.

„Mane buvo ir perėjoje pamušę“, – komentavo vienas feisbuko grupės narys. Kiti apgailestavo, kad žmogus nuotraukoje iš tolo primena vaiką ir rašė besitikintys, jog tai bus pamoka eiti tik per perėją.

Visgi paaiškėjo, kad nuotraukoje užfiksuotas žmogus – visai ne partrenktas. Kauno apskrities VPK teigimu, įvykus nedideliam eismo įvykiui ir susidūrus automobiliams, vieno iš jų vairuotoja labai susijaudino. Išlipusi iš mašinos ji, kaip manoma, nualpo.

„Paprastas eismo įvykis, o moteris iš susijaudinimo, matyt, prarado sąmonę. Niekas nepartrenktas, tiesiog moteriai pasidarė silpna, tad į įvykio vietą buvo iškviesti medikai“, – sakė Kauno apskrities VPK budėtojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.