Didelis vėjas toliau kiša koją ugniagesiams: Varėnos rajone kilo gaisras, išskubėjo gausios pajėgos

Ketvirtadienio popietę gausios ugniagesių pajėgos išskubėjo į Varėnos rajone. Pranešta, kad dega gyvenamasis namas ir ūkinis pastatas.

Į įvykio vietą Išskubėjo gausios ugniagesių pajėgos.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Į įvykio vietą Išskubėjo gausios ugniagesių pajėgos.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-04 13:49, atnaujinta 2019-04-04 14:02

Kaip naujienų portalą lrytas.lt informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė, ketvirtadienio popietę, apie 12 val. 24 min. buvo gautas pranešimas, kad Varėnos rajone užsiliepsnojo gyvenamasis namas, ūkinis pastatas bei teritorijoje esanti žolė.

Į įvykio vietą išvyko gausios ugniagesių pajėgos – net 7 autocisternos. Šalia gaisro yra daugiau pastatų, tad dedamos visos pastangos, kad gaisras neišplistų. Ugniagesiams pavyko išgelbėti tris šalia buvusius pastatus.

Pasak L.Valauskienės, didelis vėjas kiša koją ugniagesiams – darbas sudėtingesnis, nes vėjo gūsiai nešioja liepsna, daugėja gaisro židinių. 

Kaip jau rašė lrytas.lt, ketvirtadienį, prieš vidurdienį didelis gaisras kilo ir Šilutės rajone. Liepsnos nuo ūkinio pastato pasiekė gyvenamojo namo pastogę, ji degė atvira liepsna. Įvykio vietoje taip pat susirinko didelės ugniagesių pajėgos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.