Kilus gaisrui daugiabutyje Žiežmariuose evakuotas vyras su dviem šunimis, išgelbėti triušis ir katinas

Kilus gaisrui daugiabutyje Žiežmariuose gelbėtojai  evakavo vyrą su dviem šunimis. Iš degančio buto ugniagesiai išgelbėjo dekoratyvinį triušį ir katiną.

Kilus gaisrui daugiabutyje Žiežmariuose evakuotas vyras su dvem šunimis, išgelbėti triušis ir katinas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Kilus gaisrui daugiabutyje Žiežmariuose evakuotas vyras su dvem šunimis, išgelbėti triušis ir katinas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-30 10:44, atnaujinta 2019-04-30 12:55

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, balandžio 29 d. apie 17 val. 51 min. gautas pranešimas apie gaisrą Kaišiadorių r., Žiežmariuose, Sodų g. Buvo pranešta, kad iš trijų aukštų daugiabučio trečiojo aukšto rūksta juodi dūmai.

Į gaisro vietą ugniagesiai nusiuntė tris autocisternas ir autokopėčias.

Po keturių minučių gelbėtojams atvykus nurodytu adresu, pro trečiame aukšte esančio buto langą veržėsi dūmai. Netrukus paaiškėjo, kad trijų kambarių bute degė lova ir spinta.

Gaisro metu kambaryje sudegė lova ir spinta, išsilydė lempos, apdegė sienos, aprūko kitų dviejų kambarių sienos. Ugniagesiai pro langą išmetė degančią lovą, spintą ir rūbus. Gesinant gaisrą buvo sulietas vandeniu antrame aukšte esantis butas.

Taip pat iš antrame aukšte esančio buto buvo evakuotas vienas žmogus su dviem šunimis. Kiti žmonės į lauką išėjo patys. O iš degančio buto išgelbėtas dekoratyvinis triušis ir katinas.

Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.