Itin judrioje greito eismo gatvėje Vilniuje bėda: bus apribojimų ir nepatogumų

Lūžus kanalizacijos dangčiui ir gatvės viduryje esančiam šuliniui patyrus mechaninių pažeidimų, penktadienį baigiantis darbo dienai Vilniuje judrioje greito eismo gatvėje buvo apgadinti keli automobiliai. Po šio incidento paaiškėjo, kad iki kitos savaitės Vilniaus vakarinio aplinkkelio dalyje gali būti ribojamas greitis, vairuotojai kitos savaitės pradžioje čia gali patirti nepatogumų.

 Itin judrioje greito eismo gatvėje Vilniuje bėda: bus apribojimų ir nepatogumų.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos viešoje Facebook grupėje Reidas Vilniuje
 Itin judrioje greito eismo gatvėje Vilniuje bėda: bus apribojimų ir nepatogumų.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos viešoje Facebook grupėje Reidas Vilniuje
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2019, 6:37 PM, atnaujinta May 3, 2019, 7:14 PM

Incidentas įvyko darbo dienos pabaigoje. Socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai pirmieji pradėjo viešinti informaciją apie tai, kad įvažiuojant į Vakarinį aplinkkelį nuo Oslo g., priešais nedidelį tunelį, lūžo kanalizacijos dangtis ir dėl to čia buvo apgadinti keli automobiliai.

Vilniaus policijoje lrytas.lt sužinojo, kad oficialiai, čia buvo apgadinti du automobiliai. Tačiau „Facebook“ vartotojai skelbia, kad tokių buvo tikrai daugiau - mažiausiai šeši.

Viešoje „Facebook“ grupėje „Reidas Vilniuje“ paviešintame vaizdo įraše matyti į tunelio sieną atsitrenkęs automobilis, o trečioje eismo juotoje - dar keli apgadinti automobiliai. 

Kitoje vaizdo medžiagoje, įkeltoje į tą pačią grupę, matyti policijos automobilis, stovintis vidurinėje eismo juostoje greta pažymėtos pavojingos vietos. Kiti pareigūnai tunelyje darbuojasi prie jau apgadinto automobilio.

Savivaldybės įmonės „Grinda“ atstovas Egidijus Steponavičius lrytas.lt patvirtino, kad lūžus kanalizacijos dangčiui buvo apgadinti keli automobiliai. Tačiau kiek tiksliai, „Grinda“ informacijos neturi.

„Jei visai tiksliai, net ne šulinio dangtis atsidarė, o paties šulinio korpusas buvo pažeistas. Ir dėl to vairuotojai patyrė nepatogumų. Mes kol kas užtvėrėme tą vietą ir pažymėjome signalinėmis gairėmis ir jau pirmadienį planuojame sutvarkyti“, - sakė Grindos“ atstovas.

Pasak jo, iki pirmadienio bus laukiama dėl to, kad nusimato sudėtingesnis remontas - reikės ir nemažo kiekio asfalto, technikos ir pan. Tai reiškia, kad iki bus likviduota avarija gatvės viduryje, gali būti apribotas greitis.

„Taip. Deja, vieta tikrai nepatogi. Žmonės atvažiuoja iš posūkio ir toje vietoje jau pradeda greitėti. Natūralu, kad ten gairės turi būti pastatytos iš šono, kad vairuotojai būtų laiku įspėti“, - sakė E.Steponavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.