Praėjusios paros eismo įvykiuose nukentėjo 10 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, gegužės 2 d., ketvirtadienį, mūsų šalies keliuose įvyko 8 eismo įvykiai, nukentėjo 10 žmonių. Per parą policija užregistravo 63 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nenukentėjo.

Ketvirtadienio eismo įvykiuose nukentėjo 10 žmonių.<br>LKPT nuotr.
Ketvirtadienio eismo įvykiuose nukentėjo 10 žmonių.<br>LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2019, 9:12 AM

Kaip informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, neblaivūs vairuotojai sukėlė du eismo įvykius, abu įvyko beveik toje pačioje vietoje.

Kaune, A.Juozapavičiaus prospekte, apie 14 val. 55 min. neblaivus 52 m. dviračio vairuotojas išvažiavo iš šalutinio kelio ir atsitrenkė į pagrindiniu keliu važiavusį mikroautobusą. Dviratininkui buvo nustatytas 2,41 prom. girtumas.

Taip pat Kaune, A.Juozapavičiaus prospekte, popietę, apie 16 val. 30 min., eismo spūstyje, neblaivi automobilio „Audi A7“ vairuotoja trenkėsi į priekyje lėtai važiavusį automobilį „Mercedes Benz E320“, kuris nuo smūgio atsitrenkė į automobilį „Ford C-Max“, šių automobilių vairuotojai buvo pristatyti į ligoninę, o įvykį sukėlusiai 42 m. vairuotojai nustatytas 2,38 prom. girtumas.

Ryte, apie 8 val. 21 min., Trakų r., Lentvaryje, susidūrė du automobiliai – automobilio „Toyota Yaris“ vairuotoja nesilaikė važiavimo pirmenybės sankryžoje taisyklių ir išvažiavusi iš šalutinio kelio nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Lexus“, įvykio metu sužeista pastarojo automobilio vairuotoja ir keleivė. Laimei, kartu važiavusi 3 metų mergaitė nenukentėjo.

Apie 11 val. 06 min., Vilniuje, Antakalnio g., automobilio „Seat“ vairuotoja nesilaikė saugaus važiavimo greičio, buvo neatidi ir atsitrenkė į priekyje važiavusio automobilio „Smart“ galinę dalį, šio automobilio vairuotoja buvo pristatyta į ligoninę.

Panašiomis aplinkybėmis apie 13 val. 26 min. įvyko įvykis Mažeikiuose, Pavenčių g., kur nepatyrusios 19-metės merginos vairuojamas automobilis „Kia“ atsitrenkė į priekyje prieš pėsčiųjų perėją pristabdžiusį automobilį „VW Passat“, šio automobilio vairuotoja susižeidė ir gydoma ambulatoriškai.

Apie 14 val. 40 min., Kaišiadorių r., rajoniniame kelyje Žiežmariai–Kruonis, automobilis „VW Golf“ įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, kur susidūrė su ta pačia kryptimi važiavusiu ir lenkimo manevrą atliekančiu automobiliu „Subaru“. Nuo smūgio vienas iš automobilių atsitrenkė į medį, sužeistas vairuotojas.

Vakare, apie 18 val. 05 min., Panevėžyje, J. Biliūno g., į nereguliuojamą pėsčiųjų perėją įvažiavo 45 m. vyro vairuojamas dviratis, į kurį atsitrenkė automobilis „Vovo V70“. Dviračio vairuotojas dėl sužalojimų gydomas ambulatoriškai.

Apie 19 val., Telšiuose, Kalno ir Gedimino g. sankryžoje susidūrė du automobiliai, vienas iš kurių išvažiavo iš šalutinio kelio, nepraleidęs pagrindiniu keliu važiavusio kito automobilio ir po susidūrimo atsitrenkė į kelio ženklus. Automobilį „Mercedes Benz“ vairavęs 32 m. vyras paaiškino, kad vairuodamas, susiginčijo su kartu važiavusia keleive, 21 m. mergina, ir nepastebėjęs, kad važiuodamas šalutiniu keliu įvažiuoja į sankryžą, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Nissan“. Įvykio metu automobilio „Mercedes Benz“ keleivė buvo sužeista ir pristatyta į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnyba dėkoja eismo dalyviams, aktyviai pranešantiems policijai apie pastebėtą pavojų kelyje, galimai neblaivius vairuotojus, pavojingai ir chuliganiškai vairuojančius asmenis. Pasak pareigūnų, tik bendromis pastangomis kartu galime kurti saugią eismo aplinką mūsų keliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.