Po kūdikio nelaimės Kėdainių r. atidžiai sužiuro, kas vyksta šioje vietoje

Kėdainių pagalbos šeimai centre įvyko skaudi nelaimė, per kurią nukentėjo nė metukų neturintis kūdikis. Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą ir sako, kad tai jau nebe pirma tokio pobūdžio nelaimė šiame centre.

Iš lovos iškrito ir susižalojo naujagimis.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Iš lovos iškrito ir susižalojo naujagimis.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

www.rinkosaikste.lt

May 8, 2019, 4:28 PM, atnaujinta May 8, 2019, 4:34 PM

Nukrito nuo lovos?

Policijos departamentas trečiadienį pranešė apie skaudų įvykį Kėdainių mieste. Antradienį, apie 10 val., Kėdainiuose, Vydūno gatvėje esančiuose globos namuose, kambaryje, nuo lovos ant grindų nukrito ir susižalojo naujagimis (2019 m.).

Naujagimis stebėjimui paguldytas į Kauno ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Ne pirmas

Tai jau ne pirmas atvejis šiemet, kai šiame centre susižaloja kūdikis. Pirmąją naujų metų valandą Kėdainiuose įvyko itin skaudi nelaimė, palikusi rimtų padarinių neseniai gimusiam kūdikiui, o drauge ir jaunai jo mamai.

Nelaimė įvyko sausio 1 d. apie 00 val. 45 min. minėtame centre, kai 20-metė mergina lipdama laiptais žemyn suklupo ir iš rankų paleido gultuką, kuriame gulėjo 2018 metais gimęs naujagimis.

Šis galva atsitrenkė į laiptų pakopą. Nukentėjusysis dėl kaukolės pamato lūžio paguldytas į Kauno ligoninę. Kėdainių rajono policijos komisariate dėl įvykio buvo atliekamas tyrimas po kurio paaiškėjo, kad moteris buvo blaivi, o šis įvykis buvo traktuotas kaip nelaimingas atsitikimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.